Okan Buruk, Galatasaray'ın başında 11.derbisine çıkacak! İşte Buruk’un derbi ve Fenerbahçe karnesi

Galatasaray’ın Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceği maçla sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, kariyerinde 11.derbisine çıkacak. Buruk, Galatasaray’ın başında şimdiye kadar çıktığı 10 derbide 6 galibiyet yaşarken 3 yenilgi, 1 de beraberlik yaşadı.

Okan Buruk, Galatasaray'ın başında 11.derbisine çıkacak! İşte Buruk’un derbi ve Fenerbahçe karnesi

Trendyol Süper Lig’in 6.haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Zorlu derbi ile birlikte Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın başında 11.kez derbi heyecanı yaşayacak.

Okan Buruk, Galatasaray'ın başında 11.derbisine çıkacak! İşte Buruk’un derbi ve Fenerbahçe karnesi - Resim : 1

OKAN BURUK'UN DERBİ KARNESİ

İki sezon önce göreve gelen Buruk, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile 10 kez karşı karşıya geldi. Okan Buruk'lu Galatasaray, sarı-lacivertlilere karşı 1'i hükmen olmak üzere toplam 3 galibiyet elde ederken, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Siyah-beyazlılarla oynadığı müsabakalarda ise 3 galibiyet, 2 mağlubiyet elde etti.

Okan Buruk, Galatasaray'ın başında 11.derbisine çıkacak! İşte Buruk’un derbi ve Fenerbahçe karnesi - Resim : 2

BURUK’UN FENERBAHÇE’YE KARŞI 19.MAÇI

Okan Buruk, antrenörlük kariyerinde Fenerbahçe'ye karşı Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Akhisarspor, Başakşehir ve Galatasaray'ı çalıştırırken 18 maçta sarı-lacivertlilere rakip oldu. Buruk'un takımları geride kalan müsabakalarda 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.