Okan Buruk tv100’de açıkladı! “Antalyaspor deplasmanında olmayacak”

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, tv100’de Ersin Düzen ile Futbolun 100’ü programında yaptığı açıklamada, A Milli Takım’da sakatlanan Barış Alper Yılmaz’ın Süper Lig’in 9.haftasındaki Antalyaspor maçında oynamayacağını ifade etti.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, tv100’de Ersin Düzen ile Futbolun 100’ü programına katıldı. Buruk, Ersin Düzen ile Türk futbolunun şampiyon yıldızları Volkan Demirel, Tümer Metin ve Ümit Karan’ın sorularını yanıtladı.

Buruk, A Milli Takım’da sakatlanan Barış Alper Yılmaz’ın 19 Ekim’de Antalyaspor ile oynanacak olan maçta forma giyemeyeceğini söyledi.

"BARIŞ ANTALYASPOR DEPLASMANINDA OLMAYACAK"

Buruk şu ifadeleri kullandı:

"Barış bir sakatlık geçirdi, milli takımda. Antalyaspor deplasmanında olmayacak. Herhalde bir sonraki maçta olur. Barış normalin dışında bir oyuncu fiziksel olarak. Normal biri olsa Antalya maçında olmaz. Barış olunca bir şey diyemiyoruz. Çok çabuk toparlayabilir. Beşiktaş maçına yetişecek gibi görünüyor. Başka sakatımız yok. Ziyech başladı, iyi de başladı. Sert antrenman yaptık bugün, gösterdi. İyi, istekli. Osimhen takım dışında çalışıyor. Programımız, Antalya maçına hazır olması."