Okan Buruk’tan derbinin hakemi Slavko Vincic’e ağır sözler! Ne dediğini maç sonunda açıkladı!

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçı yöneten Sloven hakem Slavko Vincic için ağır sözler sarf etti. Buruk maçın ardından Vincic'e neler söylediğini de ilk kez açıkladı.

Okan Buruk’tan derbinin hakemi Slavko Vincic’e ağır sözler! Ne dediğini maç sonunda açıkladı!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 25.haftasında Fenerbahçe ile sahasında 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Buruk maçı değerlendirerek,” Mücadele iki takım için de çok yüksekti. Fenerbahçe'nin topu bize vereceğini bekliyorduk. böyle oldu. Oyun içinde duran toplar dışında pozisyon vermedik. Biz daha çok üretebilirdik. Biraz daha hareketli olabilirdik. Mario Lemine ve Gabriel Sara'yı iki 8 numara gibi başlattım. İstediklerimi zaman zaman yapabildiler. İlk yarı Osimhen'in kafası var, ikinci yarı dönen toplar. Maçın stresi çok farklı. Kalite, beklentiler derbilerde yüksek olur ama olmadı” dedi.

Okan Buruk’tan derbinin hakemi Slavko Vincic’e ağır sözler! Ne dediğini maç sonunda açıkladı! - Resim : 1

VINCIC'E NELER SÖYLEDİ?

Maçın hakemi Slavko Vincic’i ağır sözlerle eleştiren Buruk, “Şampiyonlar Ligi Finali oynayan hakemin bile eli titredi. Üç kere eli ağzına gitti. Çok kötü fauller verdi. Mert'in eli var, neredeyse voleybol oynadı. Dördüncü hakemi dinlemedi, Türk olduğu için... Bu saygısızlık. Maçtan sonra kendisine 'Türk hakemlerinden daha kötü performans gösterdiğini' söyledim. Maç öncesi kendini kasmıştı. Yabancı hakem bile bu haldeyse, futbolcuları siz düşünün. Maçı inanılmaz durdu, devamlı faul çaldı. Hakemin performansından mutsuzum. Beklenti oluşuyor, dünya para veriyorsunuz ama sanki maçı 0-0 bitirmeye gelmişti” değerlendirmesinde bulundu.

 Okan Buruk’tan derbinin hakemi Slavko Vincic’e ağır sözler! Ne dediğini maç sonunda açıkladı! - Resim : 2