Okan Buruk’tan flaş sakatlık açıklaması! “2 hafta yok”

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Rizespor galibiyeti sonrasında konuştu. Okan Buruk, Mauro Icardi için, “2 hafta daha olmayacak” dedi.

Okan Buruk’tan flaş sakatlık açıklaması! “2 hafta yok”

Süper Lig’de sahasında konuk ettiği Rizespor’u 5-0 mağlup eden Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

“BU SEVİNDİRİCİ”

Milli aradan sonra bu galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Okan Buruk, “Bu maçlara hazırlık milli takım sonrası zor oluyor. Çok fazla oyuncumuzla çalışamadık. Devamında sadece 2 gün birlikte çalıştık. Rakibimiz 5'li savunmayla bizi karşıladı. Bunu bir duran topla çözdük. Oyunun devamında rakibimizin çok açılmadığını gördük. Girdiğimiz pozisyonlar ve attığımız golle bizim için önemli. Ayrıca çok fazla pozisyon vermedik. Bu bizim için sevindirici." diye konuştu.

“ÇOK RAHATLIYORUZ”

Transfer dönemi bittikten sonra rahatladıklarını söyleyen Okan Buruk, “Amacımız Türkiye'de ve Avrupa'da kupa kazanmak. Transfer dönemi bittikten sonra oyuncuların kafası ve bizim kafamız daha çok rahatlıyor." ifadelerini kullandı

“ÇOK FAZLA GÖMÜYORUZ”

Gabriel Sara hakkında gelen soruya cevap veren Okan Buruk şu sözlerle devam etti:

“Oyuncular yeni bir ülkeye geliyor. Sezon başı, bu hazırlık süreci önemli. Bizde iki türlü şey var. Ya öldürüyoruz ya da fazla yukarı çıkarıyoruz. Yukarı çıkarmamıza da gerek yok. İyi bir oyun ortaya çıkardı. Bunu ondan hep isteyeceğiz. Lucas ile birlikte çok iyi iş yaptılar. Savunmamızın performansı orta sahanın iyi olmasını da sağladı. Savunmamızın önemi yüksekti. Takımımız genel olarak iyi oynadı. Çok fazla abartmamak lazım. Çok fazla öldürmemek de lazım. 3 gün sonra bir maçımız daha var."

“2 HAFTA DAHA YOK”

Son olarak Mauro Icardi’nin sakatlığı hakkında konuşan Okan Buruk şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Mauro Icardi'nin tedavisi Arjantin'de sürüyor. 2-3 gün içerisinde burada bizim kontrolümüzde devam edecek. Şu an 2 haftalık bir süresi daha var gibi gözüküyor."