Okan Buruk’tan tv100’e özel açıklama: “Mourinho’nun oltasına gelmem”

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, tv100’ün ilgiyle izlenen Ersin Düzen ile Saha Dışı programına özel açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk’tan tv100’e özel açıklama: “Mourinho’nun oltasına gelmem”

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla Ersin Düzen ile Saha Dışı programında devam ediyor. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, tv100 özel açıklamalarda bulundu.

“ONUN OLTASINA DÜŞMEM”

Jose Mourinho’nun oltasına gelmeyeceğini söyleyen Okan Buruk, Saha Dışı yorumcularından İbrahim Seten'e şu açıklamaları yaptı:

“Jose Mourinho’yu çok iyi tanıyorum ve demeçleriyle ne yapmak istediğini anlıyorum. Chelsea’de, Real Madrid’de ve Roma’da ne yaptıysa onu yapmak istiyor. En güçlü gördüğü rakibe karşı psikolojik savaş başlatıp ekstra baskı oluşturmaya çalışıyor. Ben Mourinho’nun oltasına gelmem! O’na gerekmedikçe karşılık vermeyeceğim. Herkes önüne baksın ve kendi takımıyla ilgilensin, bu herkes için daha iyi. Birbirimizi çok özlediysek 6. haftada hasret gideririz!"

JOSE MOURINHO NE DEMİŞTİ?

Jose Mourinho, Türkiye'de sadece Galatasaray'ın kart görmediğini söyledi.

İşte Jose Mourinho’nun o açıklaması:

"Umarım bu sezon 50'den fazla maç oynarız. Umuyorum ve öyle olacağını düşünüyorum. Öyle olunca takıma ve tüm oyunculara ihtiyacınız var. Sezon içinde sakatlık ve kart cezaları oluyor. Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor ama onun dışındaki takımlar görüyor.”