Okan Buruk'tan yıldız oyuncu için açıklama! Fenerbahçe maçında yok

Erteleme maçında Gaziantep FK’yı mağlup eden Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, “Icardi derbide oynamayacak” dedi.

Okan Buruk'tan yıldız oyuncu için açıklama! Fenerbahçe maçında yok

Süper Lig’de üçüncü haftanın erteleme maçında konuk ettiği Gaziantep FK’yı 3-1 mağlup eden Galatasaray’da Okan Buruk karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

“DAHA İYİYDİK”

Üretkenlik anlamında Rizespor maçından daha iyi olduklarını söyleyen Okan Buruk, “Kazanarak liderliği ele geçirmek, puan kaybetmeyen ek takım olmak ve oynadığımız oyunu devam ettirmek istiyorduk. Rizespor maçındaki gibi oynadık, çok istekliydik. Üretkenlik anlamında bir önceki maçtan daha iyiydik. İkinci yarı tempomuz düştü. Hücumda ofansif bölgeye çok fazla seçeneğimiz yoktu. O rolü oynayacak Yusuf Demir vardı. Ana kadrodan oyuna sokabileceğimiz oyuncu çeşitliliği azdı." ifadelerini kullandı.

“KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ”

Derbiye kazanmak için çıkacaklarını söyleyen Okan Buruk, “Fenerbahçe maçı öncesi çok kritikti, 5'te 5 ile gidiyoruz. Fenerbahçe maçını kazanmak için sahada olacağız." şeklinde konuştu.

“PROVOKASYONLARA UYMAMALIYIZ”

Derbide provokasyonlara uymamaları gerektiklerini söyleyen Okan Buruk şu sözlerle devam etti:

“Kavgasız, dövüşsüz ve futbol kalitesinin yüksek olduğu bir derbi olsun. Hakem performansı konuşulmasın. İki takım da kazanmaya çıkacak. Son iki senede 3-0 kazandık ve 0-0 berabere kaldık. Yine kazanmak için gideceğiz. Onlar da kazanmak için tutkulu olacaktır. Sakin kalmalıyız ve provokasyonlara uymamalıyız. Saha içerisinde kalıp, oyunumuzu oynayacağız. Bu sefer erken bir derbi, iki takım da her ne sonuç olursa olsun bir şey kaybetmeyecek. İki takım da psikolojik üstünlüğü eline geçirmeye çalışacak. Kazanmak için oynayacağız."

“FENERBAHÇE MAÇINDA OLMAYACAK”

Son olarak Mauro Icardi ile ilgili gelen soruya cevap veren Okan Buruk şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Biliyorsunuz sosyal medya iddiaları bitmez. Oraya çok inanmayalım. Icardi'nin tedavisi devam ediyor, şu anda oynayabilecek durumda değil. Tedavisi sürüyor. Oynaması için çok erken. En az 1 hafta 10 gün tam iyileşmesi için süre var. Fenerbahçe maçında kesinlikle olmayacak."

Okan Buruk'tan yıldız oyuncu için açıklama! Fenerbahçe maçında yok - Resim : 1