Okul müdürünün acı ölümü! Arkadaşları ile kamp yapmaya gitmişti! Cansız bedeni 1.5 km uzaklıkta bulundu!

Şile'nin Sofular Plajı'nda sabah saatlerinde arkadaşlarıyla denize giren Memduh Alparslan Cıngıloğlu bir süre sonra gözden kayboldu. Cıngıloğlu'nun cansız bedeni 1.5 kilometre uzaklıkta bulundu.

Okul müdürünün acı ölümü! Arkadaşları ile kamp yapmaya gitmişti! Cansız bedeni 1.5 km uzaklıkta bulundu!

İstanbul Pendik İTO Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda müdür olarak görev yaptığı öğrenilen Memduh Alparslan Cıngıloğlu (49), kamp yapmak için dün sabah saatlerinde arkadaşlarıyla mesire alanına gitti.

ARKADAŞ GRUBUNDAN BİRİSİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ 

Geceyi kamp alanında geçiren Cıngıloğlu ve 3 arkadaşı sabah saatlerinde denize girdi. Bir süre sonra arkadaş grubundan biri boğulma tehlikesi geçirdi.

Okul müdürünün acı ölümü! Arkadaşları ile kamp yapmaya gitmişti! Cansız bedeni 1.5 km uzaklıkta bulundu! - Resim : 1

BİR SÜRE SONRA GÖZDEN KAYBOLDU 

Bu sırada Memduh Alparslan Cıngıloğlu denizde gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine İtfaiye Sualtı Arama Kurtarma, Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri sevk edildi.

Boğulma tehlikesi geçiren kişi ekipler tarafından kurtarıldı. Denizde kaybolan Cıngıloğlu’yu bulmak için ise, arama kurtarma çalışması başlatıldı. Dalgıçlar plajda uzun süre arama kurtarma çalışması yaptı.

Okul müdürünün acı ölümü! Arkadaşları ile kamp yapmaya gitmişti! Cansız bedeni 1.5 km uzaklıkta bulundu! - Resim : 2

CANSIZ BEDENİ 1.5 KM UZAKLIKTA BULUNDU

Cıngıloğlu’nun cansız bedeni öğle saatlerinde kaybolduğu bölgeden 1.5 kilometre uzaklıkta bulundu.3 çocuk babası olduğu öğrenilen Cıngıloğlu'nun canazesi Şile Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.