Okulda 2 öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren öğretmen, çocuklardan birinden hamile kaldı! Bilerek korunmasız ilişkiye girmiş

Bir okulda büyük bir skandal meydana geldi... Bir öğretmen, okulundaki 2 öğrenciyle cinsel ilişkiye girdi. Çocuklardan birinin kısır olduğunu söylemesinin üzerine korunmasız ilişkiye giren öğretmen, hamile kaldı. Öğretmen tutuklandı.

Okulda 2 öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren öğretmen, çocuklardan birinden hamile kaldı! Bilerek korunmasız ilişkiye girmiş

30 yaşındaki Rebecca Joynes, Manchester Crown Court'ta iki hafta süren yargılamanın ardından bir çocukla dört kez cinsel ilişkiye girmekten ve güvendiği bir kişi tarafından bir çocukla iki kez cinsel ilişkiye girmekten suçlu bulundu.

Joynes, bir okul çocuğuyla, A adlı çocukla cinsel ilişkiye girdiğini reddetmiş ve mahkemede, B adlı ikinci bir gençle ilişkisinin, B'nin okuldan ayrılması ve kendisinin de işinden kovulmasından sonra başladığını, dolayısıyla bunun yasadışı olmadığını ileri sürmüştü.

ÇOCUKTAN İLİŞKİYİ SAKLAMASINI İSTEDİ

Jüri, her iki çocuğun da Joynes'a flörtöz Snapchat mesajları gönderdiğini ve etkileşimleri ebeveynlerinden gizlediğini duydu.

Mahkemede, cuma günü okul bittikten sonra arkadaşının evine gittiği yalanını söyleyen A adlı çocuğu alışverişe götürdüğü ve ona 350 sterlinlik bir Gucci kemer aldığı, ardından Salford Quays'deki dairesine geri döndüğü ve burada iki kez seks yaptığı söylendi.

Okulda 2 öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren öğretmen, çocuklardan birinden hamile kaldı! Bilerek korunmasız ilişkiye girmiş - Resim : 1

Joynes çocuğa, "Kimsenin öğrenmemesi daha iyi olur" dedi.

ANNESİ PERİŞAN OLDU

Ertesi gün mahkemede çocuğun annesinin oğlunun boynunda bir aşk ısırığı gördüğünü, ancak bunun "bir şey olmadığını" söylediğini duydu.

Ancak söylentiler yayılmaya başladı ve pazartesi sabahı polis memurları okuldaydı ve A adlı çocuğun "perişan" annesi de vardı. Annesi, oğlunun geceyi bir öğretmenle geçirdiğini öğrendikten sonra resepsiyona daldı.

KORUNMASIZ İLİŞKİ YAŞAMIŞLAR

Polis daha sonra gencin yatak çarşaflarından spermini çıkardı.

Çocuk B, cinsel aktivitesinin 15 yaşındayken başladığını, 16 yaşındayken öpüşme ve tam seksle, yani hala öğrenciyken tanıştığını söyledi.

Jüri, Joynes'un lisedeki işinden uzaklaştırıldığını ve B adlı ikinci çocuğu, sadece tanga giydiği halde kalçasının fotoğrafını gönderdikten sonra öpüp okşadığını duydu.

Çocuk B daha sonra memurlara, ilişkiyi "çıkar amaçlı arkadaşlık" olarak gördüğünü ve okuldayken düzenli olarak seks yaptıklarını söyledi.

Joynes'un kendisine çocuk sahibi olamayacağını söylediğini ve korunmasız cinsel ilişkiye girdiklerini belirtti. 

Joynes, jüriye , iki gençle buluşup onları evine davet ederek "hayalindeki işi" aptalca "hatalarla" mahvettiğini söyledi, ancak reşit olmayan biriyle cinsel ilişki yaşadığı iddialarını reddetti .

Dokuz yıllık bir ilişkiden yeni çıktığını, yalnız olduğunu ve gördüğü ilgiden gurur duyduğunu söyledi.

Duruşmada, pantolonunun içine sokulmuş pembe bir bebek başlığıyla mahkemeye çıktı.

B. isimli çocuktan olan çocuğuna aitti.

Joynes, jüriye, B adlı erkek çocuktan olan bebeğinin doğum yaptıktan birkaç saat sonra kendisinden alındığını ve şimdi yalnızca haftada üç kez sınırlı bir şekilde erişebildiğini anlatırken ağladı.

Bebek şapkası hakkında konuşan savcı Joe Allman, kapanış konuşmasında jüriye şöyle dedi: "Bu, sizin sempatinizi kazanmak için yapılmış oldukça açık bir girişimdi ."

CPS North West'in kıdemli savcısı Jane Wilson, Joynes'u "cinsel saldırgan" olarak tanımladı.

"Joynes'a çocuklara eğitim verme ve onları koruma sorumluluğu emanet edildi. Okul çocuklarını yetiştirmek ve en sonunda cinsel olarak istismar etmek için konumunu kötüye kullandı. Davranışları onların üzerinde kalıcı bir etki bıraktı."

Yasal nedenlerden dolayı her iki gencin kimliği tespit edilemiyor.