Olay itiraf! Batshuayi, Galatasaray’a neden transfer olduğunu açıkladı! Dikkat çeken Okan Buruk detayı

Galatasaray’ın golcü futbolcusu Michy Batshuayi, transferi hakkında konuştu. Galatasaray’a transferinden dolayı pişman olmadığını kaydeden Belçikalı golcü, transferde Okan Buruk’un rolünü ilk kez açıkladı.

Olay itiraf! Batshuayi, Galatasaray’a neden transfer olduğunu açıkladı! Dikkat çeken Okan Buruk detayı

İki sezon boyunca Fenerbahçe’de oynadıktan sonra sezon başında Galatasaray’a transfer olan Belçikalı golcü Michy Batshuayi, UEFA’ya açıklamalarda bulundu.

Olay itiraf! Batshuayi, Galatasaray’a neden transfer olduğunu açıkladı! Dikkat çeken Okan Buruk detayı - Resim : 1

"OKAN BURUK İLE ÜÇ YADA DÖRT KEZ TELEFONDA GÖRÜŞME YAPIYORDUM"

Galatasaray’a transfer sürecini anlatan Belçikalı golcü bu kararından dolayı pişman olmadığını söyledi. Batshuayi, “Galatasaray'a gelmemde etkileyici olan şey, koçla üç sezon boyunca konuşmuş olmamdı, neredeyse üç ya da dört, her yaz onunla telefonda FaceTime görüşmesi yapıyordum. Ve kendime dedim ki, bu yaz o yaz, bunu yapacağız. Ve işte bu, bana güvenini gösterdi. Beni gerçekten istediğini gösterdi çünkü her koç sizi dört yaz üst üste aramaz. İşte bu kadar, doğru zaman olduğunu düşündüm ve seçimimden hiç pişman değilim” dedi.

BATSHUAYI'NİN GALATASARAY'DAKİ PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 8.5 milyon euro olarak gösterilen Belçikalı golcü, bu sezon forma giydiği 13 maçta 416 dakika süre aldı, bu maçlarda 4 gol atıp 2 asist yaptı.