Olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçıyla ilgili 2 polisle hakkında karar

Olayların çıktığı Göztepe-Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak İzmir Spor Şube Müdürü ve İzmir Spordan Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı müfettiş raporuyla görevden alındı.

Olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçıyla ilgili 2 polisle hakkında karar

Fenerbahçe ile Göztepe'nin Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında karşı karşıya geldikleri maç sırasında yaşanan olaylarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Maçtaki olaylarla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında İzmir Spor Şube Müdürü ve İzmir Spordan Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı müfettiş raporuyla görevden alındı.

NE OLMUŞTU?

Tendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe, Göztepe'ye konuk oldu. Sarı lacivertliler ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken ikinci yarının başlarında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, deplasman tribününe alınmayan takımının taraftarları için deplasman tribününe gidip taraftara destek oldu. Koç'un tribüne gitmesiyle Göztepeli taraftarlar su şişeleri attı.

Ali Koç ve ekibi daha sonra polisler eşliğinde soyunma odasına giderken bir kişi tarafından itildi ve Koç yere düştü. Bu sırada oyun kısa süre durdu. Güvenlik sağlandıktan sonra oyun kaldığı yerden devam etti.