Olimpiyatların resmi sponsoru Rihanna oldu! Paylaşımına beğeni yağdı

Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna'nın güzellik markası, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın resmi sponsoru oldu. Ünlü şarkıcı, haberi sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurdu. Rihanna'nın gönderisi kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Olimpiyatların resmi sponsoru Rihanna oldu! Paylaşımına beğeni yağdı

Forbes'un kendi servetini yapan ABD'nin en zengin kadınları listesine giren Rihanna, özel hayatıyla ve açıklamalarıyla dünya basınında sık sık yer alıyor. 

Olimpiyatların resmi sponsoru Rihanna oldu! Paylaşımına beğeni yağdı - Resim : 1

PARİS YAZ OLİMPİYATLARI'NIN RESMİ SPONSORU OLDU

Rihanna, 26 Temmuz'da başlayacak olan 2024 Paris Olimpiyatları'nın hemen öncesinde güzellik markası için bugüne kadarki en yüksek profilli anlaşmalarından birine imza attı. Rihanna'nın kozmetik markası, Paris Yaz Olimpiyatları'nın resmi sponsoru oldu.

Olimpiyatların resmi sponsoru Rihanna oldu! Paylaşımına beğeni yağdı - Resim : 2

'RESMİ PREMİUM ORTAĞI' OLARAK HİZMET VERECEK

Kozmetik sektöründe büyük bir imparatorluk kuran 36 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, kozmetik markasının Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları ile bir anlaşma imzaladığını X platformu üzerinden duyurdu. Rihanna, güzellik markasının bir ay sürecek Olimpiyatlar boyunca 'resmi premium ortağı' olarak hizmet vereceğini söyledi.

Olimpiyatların resmi sponsoru Rihanna oldu! Paylaşımına beğeni yağdı - Resim : 3

KAZANCIYLA DÜNYANIN EN ZENGİN KADINLARI LİSTESİNDE 23'ÜNCÜ SIRADA

2021'de Forbes, Rihanna'nın iş zekası sayesinde resmi olarak milyarder olduğunu açıkladı. Marka, o zamanlar yaklaşık 2,8 milyar dolar değerinde olduğundan, Rihanna'nın servetinin büyük bir bölümünü oluşturuyordu. Akıllı iş görüşmeleri, pop yıldızının bu servetin yarısına, yani yaklaşık 1,4 milyar dolara sahip olduğu anlamına geliyordu. Rihanna, kazancıyla dünyanın en zengin kadınları listesinde 23'üncü sırada yer aldı.