Ölmeye yakın sokak kenarında perişan ve bitkin bir halde bulunmuştu... Bir değişim geçirdi, son hali çok beğenildi

Birleşik Krallık’ta yer alan Bradfield Road bölgesinde terk edilen köpek hayvanseverler tarafından perişan halde bulundu. Yaklaşık 2 kg dışkı ile kaplı olan hayvan aylarca sokaklarda yaşadığı ve tanınmayacak hale geldiği açıklandı. 13 yaşında olduğu tahmin edilen köpek temizlenip, tedavileri yapıldıktan sonra herkes son haline hayran kaldı.

Ölmeye yakın sokak kenarında perişan ve bitkin bir halde bulunmuştu... Bir değişim geçirdi, son hali çok beğenildi

Birleşik Krallık’ın Bradfield Road bölgesinde sokağa terk edilen cins köpek aylar sonra hayvanseverler tarafından perişan halde bulundu. Kir yumağı haline gelmiş köpek yaklaşık 2 kg dışkı ile kaplanmış şekilde tedavi altına alındı.

 Ölmeye yakın sokak kenarında perişan ve bitkin bir halde bulunmuştu... Bir değişim geçirdi, son hali çok beğenildi - Resim : 1

Hayvanseverlerden biri yaptığı açıklamada “Yoğun keçeleşmiş kürkü dışkı ve idrarla kaplanmıştı ve başının, kuyruğunun ve ayaklarının çevresinde kalın, sertleşmiş rastalar oluşturmuş ve yüzünü neredeyse tamamen kapatmıştı.” dedi.

Ölmeye yakın sokak kenarında perişan ve bitkin bir halde bulunmuştu... Bir değişim geçirdi, son hali çok beğenildi - Resim : 2

SON HALİNE KİMSE İNANAMADI

 Mikroçip takılı olmayan Larry, hayır kurumunun Greater Manchester Hayvan Hastanesine nakledildi ve burada veterinerler onu sakinleştirdi ve yaklaşık 2 kg tüyünü kazıdı. Tüm tedavileri yapıldıktan sonra kimse son haline inanamadı.