Ordu, Rize, Samsun, Trabzon, Bolu, Kastamonu, Sinop, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce hepiniz için uyarı geldi! Öğleden sonra gümbür gümbür geliyor

Ordu, Rize, Samsun, Trabzon, Bolu, Kastamonu, Sinop, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce hepiniz için uyarı geldi. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan resmi uyarı kapsamında Doğu ve Batı Karadeniz kentleri için fırtına uyarısı verildi.

Ordu, Rize, Samsun, Trabzon, Bolu, Kastamonu, Sinop, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce hepiniz için uyarı geldi! Öğleden sonra gümbür gümbür geliyor

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Doğu ve Batı Karadeniz kentleri için son dakika uyarısında bulundu. Bugün öğleden sonra etkili olması beklenen fırtınaya karşı Ordu, Rize, Samsun, Trabzon, Bolu, Kastamonu, Sinop, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce için son dakika uyarısı geçildi.

SON DAKİKA UYARISI VERİLDİ

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Doğu ve Batı Karadeniz’de 15 Haziran Cumartesi kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini açıkladı. Açıklamada, "Batı Karadeniz'in doğusunda rüzgarın, 15 Haziran Cumartesi gününün ilk saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (saatte 50-75 km) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'de ise rüzgarın, 15 Haziran Cumartesi günün ilk saatlerinde batısında zamanla genelinde batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (saatte 50-75) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, akşam saatlerinde doğusunda, akşam saatlerinden sonra batısında etkisini kaybetmesi beklenmektedir" denildi.

Samsun Valiliği ise, ulaşımda aksamaların meydana gelebileceğini belirterek, dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.