Ormanlar yine alev alev yanıyor! Gökyüzünü dumanlar kapladı: Ekipler seferber oldu

Türkiye'nin dört bir yanında ormanlar alev alev yanıyor. Balıkesir’in Havran ilçesinde minibüsten ormana sıçrayan yangına, havadan ve karadan geniş çaplı müdahale ediliyor. Çanakkale’nin Bayramiç ilçesindeki orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılırken, Uşak’ın Banaz ilçesindeki yangına da itfaiye ve helikopterlerle müdahale ediliyor. Antalya’nın Aksu ilçesindeki yangın ise ekiplerin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı. Yangınların söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor.

Ormanlar yine alev alev yanıyor! Gökyüzünü dumanlar kapladı: Ekipler seferber oldu

Balıkesir, Çanakkale ve Antralya’da orman yangını çıktı. İlk yangın haberi Balıkesir’den geldi. Havran ilçesinde bir minibüste çıkan yangın, ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine bölgeye Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 4 uçak, 2 helikopter, 4 arazöz ve ilk müdahale aracı sevk edildi. Ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale ediyor.
Ormanlar yine alev alev yanıyor! Gökyüzünü dumanlar kapladı: Ekipler seferber oldu - Resim : 1
ÇANAKKALE'DE ORMAN YANGINI
Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Barajtepe mevkisi yakınlarındaki ormanlık alanda bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler ile kara ve hava araçları sevk edildi. Ekiplerin yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.
Ormanlar yine alev alev yanıyor! Gökyüzünü dumanlar kapladı: Ekipler seferber oldu - Resim : 2
UŞAK'TA DA YANGIN ÇIKTI
Uşak’ın Banaz ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Alınan bilgiye göre, Kuşdemirler ile Kızılcaören köyleri arasındaki ormanlık alanda henüz belirlenmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye arazözler ve itfaiye ekipleri ile helikopter sevk edildi. Yangına müdahale sürüyor.
Ormanlar yine alev alev yanıyor! Gökyüzünü dumanlar kapladı: Ekipler seferber oldu - Resim : 3
ANTALYA'DAKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
Üçüncü yangın haberi Antalya’dan geldi. Aksu ilçesine bağlı Alaylı Mahallesi’ndeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yönlendirildi. Alevlere havadan ve karadan müdahale eden ekiplerin çalışmasıyla kontrol altına alındı.