Otomobile kanlı saldırı: 2 ölü

Diyarbakır kanlı bir saldırıya sahne oldu. Seyir halindeki otomobile başka bir araçtan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. O saldırıda 1'i çocuk 6 kişi yaralandı. Tedavi altına alınan yaralılardan 2'si kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

Otomobile kanlı saldırı: 2 ölü

Seyir halindeki otomobile yanaştılar, uzun namlulu silahlarla baştan aşağı taradılar. O korkunç saldırı 2 kişinin sonu oldu, 1'i çocuk 4 kişi yaralandı. Kanlı saldırının adresi Diyarbakır.

Saldırganlar seyir halindeki otomobil ile bir süre aynı yönde ilerlediler. Bir anda camlardan uzun namlulu silahları çıkarıp bu otomobili hedef aldılar, peş peşe ateş açtılar. Otomobilin içindekilere dehşeti yaşattılar, otomobilde bulunan 1'i çocuk, 1'i kadın toplam 6 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırının hedefi olan Hebun Fahrioğlu ve Reşit Akyol ağır yaralıydı. Doktorların çabaları onları kurtarmaya yetmedi, ikisi de kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Yaralı çocuğun sağlık durumu ciddi...

Polis ise o saldırganların peşinde...