Özel: Bu ülke iktidardan icraat, muhalefetten hizmet istiyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, siyasetteki özür polemiğine ilişkin "Bu ülke iktidardan icraat, muhalefetten hizmet istiyor." ifadelerini kullandı. CHP lideri Özel ayrıca "CHP, yerelde iktidardır. Arı gibi çalışıyoruz. CHP'nin her bir belediyesi hizmetle yarışıyor. Biz işimize bakıyoruz." dedi.

Özel: Bu ülke iktidardan icraat, muhalefetten hizmet istiyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

"Tayyip Bey de onun yanındakilerin çevresindekilerin CHP'lileri ve muhalefeti kırdığı ifadeler için özür dilesin." ifadelerini kullanan Özel, bu ülkenin iktidardan icraat, muhalefetten hizmet istediğini sözlerine ekledi.

Özel'in açıklamaları şöyle:

"Millet siyasi tartışmaları istemediğini gösterdi. Bunu sürdürenleri 22 yıl sonra 2. parti yaptı. Vatandaşın derdini konuşan CHP'yi birinci parti yaptı. İzmir'de 31 aday gösterdik 29'unu belediye başkanı seçti. Bu İzmir'e dünya kadar laf ediyorlardı, kibirli kibirli konuşuyorlardı ama milletin mesajı net. Bana hizmet edin, derdimi çözün, derdime çare olun diyor. Biz de bunu konuşuyoruz ama bambaşka yerlerden gerginlikler çıkarmaya çalışıyor. 2 gün önce söyledim, benim söylediğim ve özür dileyecek bir lafım yok. Varsa söylesinler. Efendim Dilruba söyledi... Ben Dilruba'ya 'kalbini kırdıkların vardır, bu sözleri düzelt' diye cezaevinde söyledim, çıktığında söyledim, sonrasında söyledim. Yok efendim Dilruba yanına oturdu... Dilruba kimi kırdıysa Tayyip Bey'i, ya da bugün polemik arayan arkadaşlarını aşan bir şey bu. AK Partilileri üzdüyse Dilruba, ben Dilruba adına, o gençtir, onun adına ben özür dilerim. Haydi dedim, şimdi Tayyip Bey de, onun yanındakilerin, çevresindekilerin ya da kendisinin CHP'lileri ve muhalefeti kırdığı ifadeleri için özür dilesin. Dünya hakaret duyduk, dünya küfür işittik, gelin hepsini birden geride bırakmak için Tayyip Bey de bir adım atsın."