ÖZEL ERDOĞAN'IN "ERKEN SEÇİM YOK" SÖZÜNE YANIT VERDİ

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN "ERKEN SEÇİM YOK" SÖZLERİNE YANIT VERDİ. "MEYDANLAR SEÇİM DİYE BAĞIRIYOR" DEDİ. ENFLASYON RAKAMLARINI DA YORUMLADI. "SADECE VATANDAŞA KEMER SIKTIRAN TEDBİRLER ALINIYOR" DİYE KONUŞTU.

ÖZEL ERDOĞAN'IN "ERKEN SEÇİM YOK" SÖZÜNE YANIT VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “erken seçim yok” çıkışına yanıt verdi. Vatandaşı işaret etti. "Meydanların seçim diye bağırdığını" söyledi.

3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın kızı, eski Adalet Partisi milletvekili Nilüfer Gürsoy için Meclis'te cenaze töreni düzenlendi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de yerini aldı.
Törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı Özel... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "muhalefet suni gündem yaratmaya çalışıyor" sözlerine de tepkiliydi.

"Sinan Ateş suni gündemse yoksulluk işsizlik suni gündemse nedir senin gündemin bana bir onu söyle biz halkın gündemini konuşmaya devam edeceğiz istedikleri kadar rahatsız olsunlar" dedi.

Ekonomi gündemini de es geçmedi CHP lideri. Açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirdi.

"Asgari ücret şu an 3850 TL erimiş durumda yarından itibaren düşecek diyorlar sanki petrol bulundu da altın bulundu da düşecek. Enflasyonla ilgili alınması gereken gerçek tedbirlerle ilgili sadece vatandaşa kemer sıktıran tedbirler alınıyor" dedi.