Özgür Özel duyurdu: İşte CHP'nin Türkiye Belediyeler Birliği Başkan adayı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı adayının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu açıkladı ve Mansur Yavaş ile İmamoğlu arasında bir çekişme olmadığını belirtti.

Özgür Özel duyurdu: İşte CHP'nin Türkiye Belediyeler Birliği Başkan adayı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Gezi Davası tutuklusu Tayfun Kahraman'ın kızı Vera'nın kreş mezuniyetine katıldı, daha sonra da gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

CHP'NİN TBB ADAYI İMAMOĞLU
Özel partisinin Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı adayının İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu bildirdi. 

"YAVAŞ VE İMAMOĞLU ARASINDA ÇEKİŞME YOK"
Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı seçimleri için adaylarının kim olacağı konusundaki soru üzerine Özel, "Ekrem İmamoğlu'na teklif ettik. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu arasında çekişme falan yok. Türkiye Belediyeler Birliği Başkan adayımız Ekrem İmamoğlu'dur" şeklinde konuştu. 

ÖZEL, DEMİRTAŞ'I ZİYARET EDECEK
Özel, tutuklu eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a gerçekleştireceği konuşulan ziyaretin ise henüz netleşmediğini söyledi.