Özgür Özel tv100’de açıkladı! CHP’deki Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarıyla ilgili İmamoğlu’ndan çok konuşulacak sözler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tv100 Ana Haber’de Kübra Par’ın sorularını yanıtladı. Özel, CHP’nin gündeminde olan ‘adaylık’ tartışmaları hakkında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok konuşulacak diyaloğunu anlattı. Özel açıklamasında, “Ekrem Beyin bana kendi ifadeleriyle söylediği şu, “İnsanlar bana, İstanbul’a bir 5 yıl daha hizmet etmem için görev verdiler. İstanbul’a odaklıyım" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün Kübra Par ile tv100 Ana Haber konuğu oldu. Cesur soruları ve tarafsız yorumlarıyla Kübra Par sordu, CHP lideri Özgür Özel yanıtladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin son günlerde en önemli gündemi olan adaylık tartışmaları gün geçtikçe büyüyor. Konuyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan geçtiğimiz günlerde dikkat çeken adaylık açıklamaları da gelmişti.

İMAMOĞLU’NDAN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER

Özgür Özel, CHP’nin gündeminde olan ‘adaylık’ tartışmaları hakkında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile diyaloğunu anlattı. Özel açıklamasında, “Ekrem Beyin bana kendi ifadeleriyle söylediği şu, “İnsanlar bana, İstanbul’a bir 5 yıl daha hizmet etmem için görev verdiler. İstanbul’a odaklıyım. İşimi en iyi şekilde yapmak istiyorum bu tartışmaların içinde olmak istemiyorum’’ dedi.