Özgür Özel'den dikkat çeken Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması "Teknik direktör, penaltı atmaz; en doğru oyuncuya attırır"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel kendi Cumhurbaşkanı adaylığı için "Teknik direktör, penaltı atmaz; en doğru oyuncuya attırır"’ diyerek kesin bir dille aday olmayacağını ifade etti. Gerçek Gündem Genel Yayın Yönetmeni Seyhan Avşar ile Ankara temsilcisi Altan Sancar gerçekleştirdikleri özel röportajı tv100 ekranlarında anlattı.

Özgür Özel Gerçek Gündem Genel Yayın Yönetmeni Seyhan Avşar ile Ankara temsilcisi Altan Sancar’ın sorularını yanıtladı. İkili CHP liderinin dikkat çeken mesajlarını tv100 ekranlarında anlattı.

Özel, partisinin cumhurbaşkanlığı adayının anketlerdeki sonuçlara göre belirleneceğini söyledi.

Anketlerde ibrenin kendisine dönmesi durumunda  "Teknik direktör, penaltı atmaz; en doğru oyuncuya attırır" ifadelerini kullandı.

Özel, "Kendimle ilgili bir talebim olmayacak. Partide kavgaya izin vermeyeceğim. Ankette en yüksek kimse onu yapacağım. Kimsenin önünü kapamayacağım" dedi.

İLK BAHÇELİ ARADI

Özel, ayağının kırılmasının ardından liderden ilk kendisini arayan ismin MHP lideri Devlet Bahçeli olduğunu söyledi. 

ALİ KOÇ GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ziyaretine ilişkin "Ali Bey'le çok yakınız, çok samimiyiz… Ayrıca ben kulübün üyesiyim. Ali Bey'le aramızda çok nezaketli bir üslup var. Öyle ki ne ben ona ne o bana ‘elinin taşının altına’ koy tarzı bir cümle kurmaz. Zaten Ali Bey elimin değil bedenimin taşının altında olduğunu görüyordur." değerlendirmesinde bulundu.