Özgür Özel'den New York'taki Türkevi binası için flaş teklif!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tv100 Ana Haber’de Kübra Par’ın sorularını yanıtladı. Özel, geçtiğimiz günlerde New York'taki Türkevi binasını ziyaretine dair açıklamalarda bulundu. Ziyaret sonrası  "Hepimiz için bir gurur kaynağı" dediği Türkevi binası için flaş bir teklifte bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün Kübra Par ile tv100 Ana Haber konuğu oldu. Cesur soruları ve tarafsız yorumlarıyla Kübra Par sordu, CHP lideri Özgür Özel yanıtladı. Özel geçtiğimiz haftalarda New York'taki Türkevi binasını ziyaret etmiş ve daha sonrasında yaptığı açıklamada "hepimiz için bir gurur kaynağı" ifadelerine yer vermişti.

TÜRKEVİ BİNASI İÇİN FLAŞ TEKLİF

Kübra Par’ın “Size bir ofis tahsis edecekleri doğru mu?” sorusu üzerine konuşan Özgür Özel Türkevi binası için flaş bir teklifte bulundu. Özel konuşmasında, “New York'taki Türkevi binasını ziyaretiniz çok tartışıldı... Gitmem çok iyi oldu. Benim önerim şu. Bizce orayı iktidar kullanıyor. Bence Türkevi’nde muhalefet partileri için bir çalışma ofisi yapılsın ortaklaşa kullanırız. Bu Türkiye’ye güç katar” ifadelerine yer verdi.