Panathinaikos başkanından Ergin Ataman açıklaması! Beklenen sinyali verdi

Yunan ekibi Panathinaikos’un Başkanı Dimitris Giannakopoulos, başantrenör Ergin Ataman’ın sözleşmesinin 4 yıl uzatılacağının sinyalini verdi.

Panathinaikos başkanından Ergin Ataman açıklaması! Beklenen sinyali verdi

Yunan ekibi Panathinaikos geçen sezonu Turkish Airliness EuroLeague ve Yunanistan Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı. Bu başarıların mimarı olan başantrenör Ergin Ataman, bu sezon da takımıyla yoluna devam edecek.

Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos’tan başantrenör Ergin Ataman hakkında yeni bir açıklama geldi. Giannakopoulos, Ataman ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalayacaklarının sinyallerini verdi.

Panathinaikos başkanından Ergin Ataman açıklaması! Beklenen sinyali verdi - Resim : 1

PANATHINAIKOS BAŞKANINDAN ERGİN ATAMAN AÇIKLAMASI

Dimitris Giannakopoulos, "Real'i geçerek 5 Avrupa serisi hedefi koyduğunuzda, ihtiyacınız olan tüm sporcuları takımda tutmanızın yanı sıra Maestro'yu da (Ergin Ataman) yıllarca Atina'da ikamet ettirmeniz gerekir." sözleriyle imzayı duyurdu.  Ataman, resmi sözleşmeye imza atması halinde 2028 yılına kadar Yeşil Yoncalar'da kalacak.

Panathinaikos başkanından Ergin Ataman açıklaması! Beklenen sinyali verdi - Resim : 2

 ERGİN ATAMAN'DAN PAYLAŞIM

Aynı zamanda A Milli Basketbol Takımımızı da çalıştıran deneyimli antrenör, Instagram hesabından da bir paylaşım yaparak THY EuroLeague'de şampiyon oldukları anın fotoğrafını koydu ve "2024 finalinden hatıralar. 2025 finaline hazır olun." ifadesini kullandı.