Panathinaikos - Galatasaray maçı sonrası hareketi olay olmuştu! Fenerbahçe'den Ergin Ataman için ağır sözler!

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman’ın Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi 3-1 yendiği maça gönderme yaparak elleriyle 3-1 işareti yapmasına ilişkin sert sözler kullandı.

Panathinaikos - Galatasaray maçı sonrası hareketi olay olmuştu! Fenerbahçe'den Ergin Ataman için ağır sözler!

Galatasaray ile Yunan ekibi Panathinaikos dün Sinan Erdem Spor Salonu’nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Müsabakayı Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi, 85-56 mağlup etti. Maçın ardından Ergin Ataman, müsabakanın ardından Galatasaraylı taraftarların olduğu tribünlere dönerek Fenerbahçe göndermesi yaptı.

 DERBİYE GÖNDERME YAPMIŞTI

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maça gönderme yapan Ergin Ataman, elleriyle 3-1 işareti yaptı.

Panathinaikos - Galatasaray maçı sonrası hareketi olay olmuştu! Fenerbahçe'den Ergin Ataman için ağır sözler! - Resim : 1

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARI KIZDIRDI

Ergin Ataman, bu hareketi sonrasında sarı kırmızılı taraftarlardan büyük alkış alırken Fenerbahçeli taraftarları ise kızdırdı.

Panathinaikos - Galatasaray maçı sonrası hareketi olay olmuştu! Fenerbahçe'den Ergin Ataman için ağır sözler! - Resim : 2

FENERBAHÇE'DEN ERGİN ATAMAN AÇIKLAMASI

Bu durum hakkında Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, açıklama yaptı. Kızılhan "Milli takım hocası kimliğine yakışmayan, ismini bile anmak istemediğimiz o şahsın bölücü, ayrıştırıcı, aşağılık hareketi ile ilgili kendi aramızda istişareleri yaptık, ilgililerle görüştük. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Fenerbahçe olarak gerekli aksiyonları alacağız, ilgi duyuruları yapacağız” ifadelerini kullandı.