Panathinaikos- Maccabi maçında skandal pankart! Ergin Ataman çılgına döndü

Yunan ekibi Panathinaikos ile İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv arasında oynanan maçta Yunan taraftarlarının 'Türklerden kanlı Kıbrıs işgali' yazan pankart açması büyük tepki çekti. Pankartın ekranlara gelmesinden kısa bir süre sonra, başantrenör Ergin Ataman sahaya girerek hakemlere yönelik sert tepkilerde bulundu.

Son EuroLeague şampiyonu Panathinaikos, Güney Kıbrıs’ta İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv ile hazırlık maçında karşılaştı. Müsabakayı Maccabi, 88-75 kazanırken skandal bir olay yaşandı.

SKANDAL PANKART

Panathinaikos taraftarlarının 'Türklerden Kanlı Kıbrıs İşgali' yazılı pankart açması tepki çekti. Bu provokasyon büyük tepki çekti.

Panathinaikos- Maccabi maçında skandal pankart! Ergin Ataman çılgına döndü - Resim : 1

ERGİN ATAMAN TEPKİ GÖSTERDİ

Pankartın ekranlara gelmesinden kısa bir süre sonra, başantrenör Ergin Ataman sahaya girerek hakemlere yönelik sert tepkilerde bulundu. Maçın bitimine 08.57 kala Ergin Ataman, hakemlere "Beni oyundan atın" diyerek kendi diskalifiyesini talep etti ve çift yumruk hareketiyle oyundan atıldı.

Panathinaikos- Maccabi maçında skandal pankart! Ergin Ataman çılgına döndü - Resim : 2

Ayrıca, milli basketbolcular Ömer Faruk Yurtseven ve Cedi Osman'ın karşılaşma sonunda Yunan taraftarlarla kutlama yaptığı görüldü.

Panathinaikos- Maccabi maçında skandal pankart! Ergin Ataman çılgına döndü - Resim : 3