Pankreas kanseriyle mücadele eden ünlü oryantal Tanyeli'den Sibel Can paylaşımı! "Alırız bir maşallah"

Oryantal Tanyeli, fazla kilolarından kurtulmak için mide operasyonu geçirmişti. Geçirdiği ameliyatın ardından 99 kilodan 60 kiloya kadar düşen Tanyeli, kötü bir haberle sarsılmıştı. Pankreas kanseriyle sarsılan Tanyeli'nin tedavisi sürüyor. Ünlü oryantal Tanyeli'den havalimanında karşılaştığı Sibel Can ile paylaşım geldi.

Pankreas kanseriyle mücadele eden ünlü oryantal Tanyeli'den Sibel Can paylaşımı! "Alırız bir maşallah"

Geçtiğimiz haziran ayında pankreas kanseri teşhisi konan ve tedavisi devam eden 51 yaşındaki Tanyeli, verdiği kilolarla sık sık gündeme geliyor. Yıllar önce yurt dışına taşınan Tanyeli, Türkiye'ye mide ameliyatı olmak için dönmüştü. 

Pankreas kanseriyle mücadele eden ünlü oryantal Tanyeli'den Sibel Can paylaşımı! "Alırız bir maşallah" - Resim : 1

ALDIĞI KÖTÜ HABERLE YIKILMIŞTI

Tanyeli, ameliyattan sonra istediği görüntüye kavuştu. Bir dönem kilolularını dert eden Tanyeli eski formuna kavuşmanın mutluluğunu yaşarken aldığı kötü haberle yıkılmıştı. 

Pankreas kanseriyle mücadele eden ünlü oryantal Tanyeli'den Sibel Can paylaşımı! "Alırız bir maşallah" - Resim : 2PANKREAS KANSERİYLE MÜCADELE EDİYOR

Pankreas kanseri olduğunu öğrenen Tanyeli, şimdilerde tedavisine devam ediyor. Pankreas kanserinin 3'üncü evresiyle mücadele eden oryantal Tanyeli, Sibel Can ile havalimanından birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.

Pankreas kanseriyle mücadele eden ünlü oryantal Tanyeli'den Sibel Can paylaşımı! "Alırız bir maşallah" - Resim : 3"ALIRIZ BİR MAŞALLAH"

Tanyeli; "Öyle mutlu oldum ki anlatamam, nasıl bir güzellik, nasıl bir sadelik. Alırız bir maşallah. O güzel ve özel yüreği ile nasıl anlatılır bilmiyorum. O canım rahmetli annesi, babası, benim annem-babam. Saysam ne güzel ne iyiliklerle bezenmiş anılar. O can Sibel'im. O hepimizin Sibel'i canımız. Sibel Can, seni çok seviyorum." şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Pankreas kanseriyle mücadele eden ünlü oryantal Tanyeli'den Sibel Can paylaşımı! "Alırız bir maşallah" - Resim : 4