Parkta ölü bulunmuştu... Ölümüyle ilgili ortaya çıkan o detay yürek dağladı!

Çocuklar Duymasın, Sihirli Annem gibi sevilen dizilerde izlediğimiz tiyatro oyuncusu Seda Fettahoğlu, dün Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu. İntihar ettiği düşünülen kadının ölümünün ardında gizlenen detay yürek dağladı.

Parkta ölü bulunmuştu... Ölümüyle ilgili ortaya çıkan o detay yürek dağladı!

İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Seda Fettahoğlu, dün Beyoğlu'nda ölü olarak bulundu. 44 yaşında Trabzon doğumlu olan oyuncunun ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Dün sabah saatlerinde Beyoğu'nda bulunan Hacı İzzet Parkı'nda bir öğrencinin bir kadın cesedi bulduğu ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, cansız bedenin oyuncu Seda Fettahoğlu olduğunu teşhis etti. Ölüm nedeni henüz tam olarak bilinmeyen Fettahoğlu'nun intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. 

DOĞUM GÜNÜNDE İNTİHAR ETMİŞ!

Parkta olayın yaşandığı alanı gören güvenlik kamerası olmamasından ötürü net ölüm sebebi henüz belirlenemeyen Fettahoğlu'nun intihar ettiği düşünülüyor. 26 Eylül doğumlu olan oyuncunun, ölümüne neden olan silahı bir gün önce ruhsatlı olarak edinmesi, akıllara 44. yaş gününü kutlamasının ardından intihar ettiğini getirdi.

İSTANBUL ŞEHİR TİYATROSU; "ACIMIZ BÜYÜK"

İstanbul Şehir Tiyatrosu tarafından yapılan açıklamada, "Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun" ifadelerne yer verildi.

Parkta ölü bulunmuştu... Ölümüyle ilgili ortaya çıkan o detay yürek dağladı! - Resim : 1

Oyuncular Sendikası da Seda Fettahoğlu'nun vefatını, "Değerli üyemiz, Seda Fettahoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağ olsun. Çok üzgünüz" şeklinde duyurdu.