Pınar Deniz'den evlilik açıklaması! Bu yaz Kaan Yıldırım'la evlenecek mi?

'Yargı' dizisiyle ekranlarda fırtına gibi esen, Pınar Deniz oyunculuğunun yanısıra özel hayatıyla da gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali'ne de katılan ünlü oyuncu, meslektaşı Kaan Yıldırım'la olan ilişkisi hakkında konuştu. Evlilik sorusuna cevap oyuncu, "Kaan ile akışındayız" dedi.

Pınar Deniz'den evlilik açıklaması! Bu yaz Kaan Yıldırım'la evlenecek mi?

Ekranlara damga vuran dizi 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, oyunculuk kariyeri dışında özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Güzel oyuncu, 'Kaan Yıldırım ile evlilik' iddiasına cevap verdi.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın ilişkisi tam gaz devam ediyor. Cannes Film Festivali'ne katılan 30 yaşındaki güzel, aşk hayatıyla ilgili açıklamasıyla dikkat çekti.

Pınar Deniz'den evlilik açıklaması! Bu yaz Kaan Yıldırım'la evlenecek mi? - Resim : 1

KAAN YILDIRIM'I ETİKETLEDİĞİ PAYLAŞIM ÇOK KONUŞULMUŞTU!

Ömür Sabuncuoğlu’nun sorularını yanıtlayan başarılı oyuncu, sosyal medya hesabından 6 Ağustos 2023 tarihinde sevgilisini de etiketlediği paylaşıma açıklık getirdi.

Pınar Deniz'den evlilik açıklaması! Bu yaz Kaan Yıldırım'la evlenecek mi? - Resim : 2

"EVLENME TEKLİFİ ALDIĞIM DOĞRU"

O paylaşım evlilik teklifi olarak yorumlandı ama teklife özel bir paylaşım değildi. Çok mutlu ve yüksek olduğum bir anı paylaştım. Sosyal medyada her aklıma eseni paylaşıyorum, belki de öyle yapmamalıyım aAma 6 Ağustos’ta Londra’da evlenme teklifi aldığım doğru.

"HER AN HERŞEY OLABİLİR"

Meslektaşı Kaan Yıldırım ile bu yaz dünyaevine gireceği iddiası hatırlatılan Pınar Deniz, "Bu yaz evlilik gibi bir planımız yok. İkimiz de kariyerimizde ilerliyoruz. Kaan ile akışındayız, her an her şey olabilir" açıklamasını yaptı.