Polatların davasında şok gelişme: İki tahliye var!

Türkiye aylardır Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu davasını takip ediyor. Dilan Polat'ın kendine zarar vermesi sonucunda hastaneye kaldırılması gibi birçok sansasyonel olaylarla gündeme gelen davada iki tahliye kararı geldi.

Polatların davasında şok gelişme: İki tahliye var!

Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu'nun tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Sıla Doğu'nun avukatı Sibel Bozkulak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Müvekkilim Sinem Sıla Doğu hakkında tahliye kararı verilmiştir." ifadelerini kullandı.

Polatların davasında şok gelişme: İki tahliye var! - Resim : 1

HABERİ AVUKATI VERDİ 

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma gibi suçlardan tutuklanan Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu hakkında tahliye kararı verildi. Haberi, Sıla Doğu'nun avukatı Sibel Bozkulak verdi.

Dilan ve Engin Polat çifti ile, aralarında Polatların kardeşi Sıla ve Can Doğu'nun da olduğu şahıslar hakkında aylık tutukluluk değerlendirmesi yapıldı.

Polatların davasında şok gelişme: İki tahliye var! - Resim : 2MA

TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR

4. Sulh Ceza Hakimliği, Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat'ın tutukluluğuna devam kararı verdi. Öte yandan aralarında Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu ve Can Doğu'nun da bulunduğu tutukluların ise tutuksuz yargılanmasına hükümetti.

SILA DOĞU HAKKINDA TAHLİYE KARARI

Yaşanan gelişme üzerine Sıla Doğu'nun avukatı Sibel Bozkulak, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Müvekkilim Sinem Sıla Doğu hakkında tahliye kararı verilmiştir." ifadelerini kullandı.

SILA DOĞU BU SABAH TAHLİYE EDİLDİ

Bu sabah tahliye olan Sıla Doğu cezaevinin önünde sinir krizi geçirerek  "Dilan" diye bağırdı.