Prof. Dr. Nilda Turgut'a ne oldu? Neden gündemde? Kim öldü?

Vatandaşlar internetten Prof. Dr. Nilda Turgut ismini aratmaya başladı. Peki Prof. Dr. Nilda Turgut'a ne oldu? Şu anda neden gündemde?

Prof. Dr. Nilda Turgut'a ne oldu? Neden gündemde? Kim öldü?

Vatandaşların birçoğu ilk kez duydukları Vatandaşlar internetten Prof. Dr. Nilda Turgut ismini aratmaya başladı. Herkes doktora ne olduğunu merak ediyor. 

Peki olay ne? Ne yaşandı? Kim kaza yaptı? İşte detaylar... 

Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ kavşağında L.K. yönetimindeki 22 ADU 345 plakalı elektrikli cip, Kumbağ Mahallesi'nden Malkara yoluna çıktığı sırada istinat duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta yolcu olarak bulunan Namık Kemal Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Nilda Turgut ve Uzm. Dr. Emel Ersöz olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü L.K. ve araçta yolcu olarak bulunan A.A.G. ise yaralandı.

PROF. DR. NİLDA TURGUT ÖLDÜ MÜ?

Ekipler, olay yerinde yaptıkları incelemede iki doktorun hayatını kaybettiğini belirledi. Araçta sıkışan sürücü L.K. ve yaralı yolcu A.A.G., ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Doktorların cansız bedenleri, savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Doktorların kongreden döndüğü sırada kazanın meydana geldiği öne sürüldü.