Razvan Lucescu'dan Galatasaray yenilgisine komik bahane

Galatasaray'a 3-1 mağlup olan PAOK'un teknik patronu Razvan Lucescu, sarı kırmızıların taraftarı önünde oynadığı için avantajlı olduğunu ve bu nedenle maçı kaybettiklerini dile getirdi.

Razvan Lucescu'dan Galatasaray yenilgisine komik bahane

PAOK, deplasmanda Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan PAOK Teknik Direktörü Razvan Lucescu, “Fırsatları iyi değerlendiremedik. Ofsayt bayrağı kalktı bir pozisyonda ama ofsayt değildi. Yakaladığında atacaksın. Pozisyonları değerlendirmezsen rakibin öz güvenini yıkamazsın. Daha iyi değerlendirseydik pozisyonları iyi olabilirdi. İlk yarıdaki pozisyonları daha iyi değerlendirmeliydik” ifadelerini kullandı.

"EVİMİZDE RÖVANŞ OLSUN İSTERDİM"

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray’ın kaliteli futbolculara sahip olduğunu dile getirerek, “Kenarlardan ortaya iyi atış yaptıkları için bu maçı kazandılar. Kendi evlerinde oynadılar, onlar için bu bir avantajdı. Galatasaray’dan daha düşük seviyede oynadığımızı düşünmüyorum. Galatasaray ile evimizde rövanş oynamayı isterdim. Taraftarımız önünde daha farklı bir skorla ayrılacağımızı düşünüyorum. Buradan da iyi bir skorla ayrılacağımızı umuyordum” cümlelerine yer verdi.