Real Madrid’den büyük vefa örneği! Dani Carvajal için atılan adım takdir topladı

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid, son oynana Villareal maçında çapraz bağı sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Dani Carvajal’ın sözleşmesini 1 yıl uzattı.

Real Madrid’den büyük vefa örneği! Dani Carvajal için atılan adım takdir topladı

İspanya LaLiga’nın 9.haftasında Real Madrid, evinde Villareal’i ağırladı. Eflatun-beyazlılar Santiago Barnebau Stadyumu’nda müsabakayı 14.dakikada Valverde ve 73.dakikada Vinicius Junior’un attığı gollerle 2-0 kazandı.

Real Madrid’den büyük vefa örneği! Dani Carvajal için atılan adım takdir topladı - Resim : 1

ÇAPRAZ BAĞ YARALANMASI YAŞADI

Maçın 90+3.dakikasında Real Madrid’in sağ bek oyuncusu Dani Carvajal, Yerry Pino ile girdiği ikili mücadelesi sonrası sakatlandı. Çapraz bağ yaralanması geçirdiği için ameliyat olacak olan yıldız futbolcunun sezon sezonuna kadar takımdan uzak kalması bekleniyor.

Real Madrid’den büyük vefa örneği! Dani Carvajal için atılan adım takdir topladı - Resim : 2

SÖZLEŞMESİ 1 YIL UZATILDI

Real Madrid kulübü bu yaşananların ardından büyük bir vefa örneği göstererek Dani Carvajal’ın sözleşmesinin bir uzatıldığını açıkladı. Bu hareket futbolseverler tarafından büyük bir vefa örneği olarak görüldü, İspanyol ekibi hakkında övgü dolu ifadeler kullanıldı.

Real Madrid’den büyük vefa örneği! Dani Carvajal için atılan adım takdir topladı - Resim : 3

DANI CARVAJAL'IN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen 32 yaşındaki İspanyol sağ bek, İspanyol ekibinde çıktığı 427 maçta 14 gol atarken 65 de asist yaptı.