Resmen duyurdular! Beşiktaş’ın 4.transferi hayırlı olsun!

Trendyol 1.Lig ekibi Fatih Karagümrük, Can Keleş’in Beşiktaş’a transfer olduğunu açıkladı.

Resmen duyurdular! Beşiktaş’ın 4.transferi hayırlı olsun!

Beşiktaş, Ciro Immobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista’nın ardından 4.transferini yaptı. Fatih Karagümrük takımı Can Keleş’in Beşiktaş’a transfer olduğunu açıkladı.

Fatih Karagümrük takımından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Oyuncumuz Can Keleş’in Beşiktaş’a transferi konusunda anlaşmış bulunmaktayız. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Ayrıca transfer sürecinde tüm transfer etiğine uyan Beşiktaş Kulübü’ne teşekkür ederiz.”

 

Resmen duyurdular! Beşiktaş’ın 4.transferi hayırlı olsun! - Resim : 1

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, 2024-25 sezonu transfer çalışmaları kapsamında son olarak VavaCars Fatih Karagümrük Kulübü’nde forma giyen genç orta saha oyuncusu Can Keleş’le sözleşme imzalamıştır.K ulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Can Keleş’e Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin diyor, şanlı formamızla üstün başarılar diliyoruz."

TRANSFERİN MALİ DETAYLARI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Beşiktaş genç futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, Can Keleş için Fatih Karagümrük'e bonservis olarak 2.5 milyon euro + başarı bonusu ödeyecek.

CAN KELEŞ'İN KARİYERİ

Fatih Karagümrük, geçen sezon Austria Wien takımından kiraladığı Can Keleş’in bonservisini 500 bin euro ödeyerek almıştı. Transfermarkt’a göre piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösterilen 22 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Fatih Karagümrük'te forma giydiği 39 maçta attığı 5 gol ve yaptığı 4 asist yaptı. Sürati ve tekniği ile dikkat çeken genç futbolcu çalım yeteneği ile dikkat çekmişti.

CAN KELEŞ'E KARDEŞİ DE EŞLİK ETTİ

Öte yandan siyah-beyazlı takımın yeni transferi Can Keleş, Tüpraş Stadyumu’na menajeri Kemal Can Tekin temsilcisi Onur Şengöz ve kardeşi Onur Keleş ile geldi.

Resmen duyurdular! Beşiktaş’ın 4.transferi hayırlı olsun! - Resim : 2

Resmen duyurdular! Beşiktaş’ın 4.transferi hayırlı olsun! - Resim : 3

Resmen duyurdular! Beşiktaş’ın 4.transferi hayırlı olsun! - Resim : 4