tv100'ün yeni programı Ersin Düzen'le Futbolun 100'ü başladı! Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak açıklamalar! Mourinho'nun avantajı bu olacak

tv100'ün yeni programı Ersin Düzen'le Futbolun 100'ü programında, Rıdvan Dilmen çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal'ın bir enkaz bırakmadığını söyleyen Dilmen, "Jose Mourinho gelmesiyle bir enkaz almadı. Avantajı bu olacak. Normalde teknik direktör değişimi enkaz bırakarak olur ama bu yaşanmadı." diye konuştu.

Süper Lig’de yeni sezonun heyecanı tv100’de yaşanıyor. Ersin Düzen, sezonun açılışını Türk futbolunun 1 numaralı yorumcusu Rıdvan Dilmen ile yaptı. Efsane isim, Fenerbahçe-Adana Demirspor maçını ve ligin ilk haftasını tv100’de yorumladı.

"İSMAİL HOCA ASLA BİR ENKAZ BIRAKMADI"

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Jose Mourinho gelmesiyle bir enkaz almadı. Avantajı bu olacak. Normalde teknik direktör değişimi enkaz bırakarak olur ama bu yaşanmadı. Jose Mourinho iyi bir takıma geldi. Konyaspor maçı sonrasında, 'takımı biraz yavaş görüyorum' demişti Mourinho ama bu takım bence daha yavaş.

"EN-NESRYI, DZEKO'YU KESMESİ KOLAY DEĞİL"

Fenerbahçe’nin yeni transferi En-Nesryi’nin işi kolay değil. Dzeko’yu kesmek kolay değil. Gösterdiği performansla Edin Dzeko kesilmez gibi duruyor. Lille maçına ilk 11'de başlama ihtimali var ama öncelik şu anda Dzeko'da gibi duruyor.

"OYUNCULARA ZAMAN LAZIM"

"Bu dönem bizim oyunculara en fazla zaman vermemiz gereken zamanlar. Fenerbahçe en son 14 mayısta maç yaptı yeni sezona 14 temmuzda başladı. Adana Demirspor kapalı kutu bir takımdı. Jose Mourinho skoru korumak için değişiklikler yaptı. Çok zekice bir hareket bence. En azından ilk milli araya kadar oyunculara zaman tanımamız gerekiyor."

"TARAFTAR HAZIR"

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları yeni sezona hazır olduklarını oynanan maçlarda gösterdiler. Temmuzun bu sıcağında taraftarlar stadyumları hınca hınç doldurmayı başardı.

"OYUNCUYLA HIZLANDIRACAK"

Jose Mourinho yavaş olduğunu söylemişti bunu takımın oyunuyla değil oyuncu ile değiştirmek istiyor. Allan Saint-Maximin’in gösterdiği performansla takımı hızlandırmak istiyor.

"EN AZ 1 TRANSFER İSTİYOR"

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon yaşadığı problemle aynı problemi yaşıyor. Fredli Fenerbahçe ve Fredsiz Fenerbahçe sorunu bu yılda devam edecek gibi görünüyor. Jose Mourinho yaptığı açıklamalarla ve çıkardığı kadroyla birlikte Ali Koç yönetiminden orta sahaya minimum 1 transfer yapılmasını istiyor. Duruma bağlı olarak 2 transfer istiyor olabilir.

"FRED YOKKEN BÖYLE OYNAMALI"

Fenerbahçe sert bir savunma sergiliyor. Saha içindeki oyuncular ve yedek kulübesindeki oyuncularda bu savunma şekline uyuyor. Osayi-Samuel defansif olarak çok yetenekli olmasa da çabukluğuyla fark yaratabiliyor. Fenerbahçe Fred’in yokluğunda 4-1-4-1 oynamalı. Bugün oynadığı gibi 4-2-3-1 oynarsa Sebastian Szymanski’nin performansı çok düşüyor. Fred’in yokluğunda en sağlıklı sistem 4-1-4-1 şeklinde olmalı.

"TARAFTARIN SEVGİLİSİ OLUR"

Allan Saint-Maximin bu sene taraftarın en sevdiği oyuncu olur. Taraftarlar bu tarz oyuncuları zaten çok sever. Allan Saint-Maximin biraz daha güçlendiği takdirde taraftarın sevgilisi olur."