Şaban Sevinç, tv100'de yaşanan gerginlik sonrası Buket Aydın'dan özür diledi

tv100'de ekranlara gelen Cansu Canan ile Özgür İfade programında, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ile Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın arasında gergin anlar yaşandı. Şaban Sevinç'in sözlerinin ardından Buket Aydın yayını terk etti. Şaban Sevinç, programın ilerleyen dakikalarında "yanlış anlaşıldım" diyerek Buket Aydın'dan özür diledi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, Cansu Canan ile Özgür İfade programının konuğu oldu.

tv100'de ekranlara gelen Cansu Canan ile Özgür İfade programında, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ile Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın arasında gergin anlar yaşandı.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç'in sözlerinin ardından Buket Aydın yayını terk etti. Şaban Sevinç, programın ilerleyen dakikalarında "yanlış anlaşıldım" diyerek Buket Aydın'dan özür diledi.

Buket Aydın'dan özür dileyen Şaban Sevinç, şunları kaydetti;

"Buket Aydın sözlerim konusunda yanlış anlaşıldım. Özür dilerim."

CANSU CANAN ÖZGEN: SÖZ KONUSU BİR SİYASETÇİ DE OLSA BİR KADIN DA OLSA...

Yaşanan gerginliğin ardından açıklamalarda bulunan programın moderatörü Cansu Canan Özgen, "Çok özür dilerim biraz erkek hegemon bir iş yapıyorum. Bu sözlerim sadece size değil herkese.

Söz konusu öznede bir siyasetçi de olsa bir sunucu da olsa herhangi bir meslek dalındaki bir kadın da olsa hunharca belden aşağıya çok rahat ve kolay bir şekilde konuya giriliyor. O kadın rencide edilebiliyor.

(Şaban Sevinç'e yönelik) Siz 'ben bunu kastetmedim' dediniz. Ben sizin beyanınızı esas almak istiyorum. Ama bu olaydan çıkarım yaparak bunu da söyleme durumunda hissediyorum bir kadın olarak." diye konuştu.