Şafak Sezer, Aydemir Akbaş'ın cenaze töreninde isyan etti! "Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi"

Usta sanatçı Aydemir Akbaş'ın cenaze töreninde yaşananlara isyan etti. Sezer, ''Ben hayatımda ne böyle bir şey gördüm, ne böyle bir yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik. Dua edemedik, hiçbir şey yapamadık.'' dedi.

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş'ın cenaze töreninde isyan etti! "Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi"

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve 88 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Aydemir Akbaş, son yolculuğuna uğurlandı. Akbaş'ın naaşı, Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen tören ve Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedildi.

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş'ın cenaze töreninde isyan etti! "Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi" - Resim : 1

Oyuncu Şafak Sezer, 88 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçı Aydemir Akbaş'ın cenaze töreninde yaşanan arbedeye ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş'ın cenaze töreninde isyan etti! "Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi" - Resim : 2

"TABUTUN ETRAFINI GARİP KIYAFETLİ TİKTOKÇU ÇOCUKLAR SARMIŞ"

"Ben hayatımda ne böyle bir şey gördüm, ne böyle bir yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik. Dua edemedik, hiçbir şey yapamadık. Cami hocası namazı kıldıramayınca uyardı. İbrahim abi 45 yıllık arkadaşıyla vedalaşmaya gelmiş, zor duruma düştü. Tabutun etrafını garip kıyafetli Tiktokçu çocuklar sarmış, garip hareketler yapıyorlar. Bir canlı yayın yapma modası başlamış. Akıl alır gibi değil. Dua etmemize izin vermediler, insan biraz saygı duyar."