Saha olayları nedeniyle ertelenmişti! Fenerbahçe Opet- Beşiktaş finali bugün oynanacak

Saha olayları nedeniyle ertelenen Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, bugün oynanacak.

Saha olayları nedeniyle ertelenmişti! Fenerbahçe Opet- Beşiktaş finali bugün oynanacak

FIBA Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe ile FIBA Avrupa Kupası finalisti Beşiktaş, FIBA Süper Kupa'nın 13'üncüsünde dün karşı karşıya geldi.

SAHAYA MADDE ATILDI

Basketbol Gelişim Merkezi'ndeki Fenerbahçe Opet-Beşiktaş maçı, 1 dakika 56 saniye oynandıktan sonra seyircilerin sahaya yanıcı ve patlayıcı madde atmasının ardından durduruldu. İki takım oyuncuları soyunma odasına giderken, taraftarlar da salondan tahliye edildi.

Saha olayları nedeniyle ertelenmişti! Fenerbahçe Opet- Beşiktaş finali bugün oynanacak - Resim : 1

Müsabakanın durdurulmasının ardından FIBA Avrupa Başkanı Jorge Garbajosa, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, bir araya geldi. İstişareler sonucunda maçın yarın Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanması kararlaştırıldı.

Saha olayları nedeniyle ertelenmişti! Fenerbahçe Opet- Beşiktaş finali bugün oynanacak - Resim : 2

 DERBİ BUGÜN OYNANACAK

Beşiktaş ile Fenerbahçe Opet arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, bugün seyircisiz oynanacak. Müsabaka saat 16.00’da başlayacak ve TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

Saha olayları nedeniyle ertelenmişti! Fenerbahçe Opet- Beşiktaş finali bugün oynanacak - Resim : 3