Saldırıya uğrayan Serhat Akın’ın ifadesi ilk kez tv100’de: Saldırı münferit değil organize

Eski futbolcu Serhat Akın'ın silahlı saldırı sonrası verdiği ifade tv100'de Ersin Düzen ile Futbolun 100'ü programında açıklandı. Akın, saldırının münferit değil organize olduğunu belirterek hakaret ve küfürlere karşın Fenerbahçe'nin herhangi bir adım atmamasından ötürü kırgın ve kızgın olduğunu belirtti.

tv100'de eski futbolcular Ümit Karan, Tümer Metin ve Volkan Demirel'in futbol yorumları ve Ersin Düzen'in sunumuyla ekranlara gelen Ersin Düzen ile Futbolun 100'ünde silahlı saldırıya uğrayan eski futbolcu Serhat Akın'ın ifadesi açıklandı.

"FENERBAHÇE'YE KIRGIN VE KIZGINIM"

Ersin Düzen'in canlı yayında aktardığı bilgilere göre katıldığı yayınlardan dolayı sosyal medya üzerinden Fenerbahçe'yle ilgili yaptığı yorumlardan ötürü hakaret ve küfürlere maruz kaldığını belirten Serhat Akın, ifadesinde şüphelendiği 4 yorumcunun da ismini verdi.

Akın, hedef gösterilmesine karşın Fenerbahçe Kulübü ve yetkililerden herhangi bir çaba gösterilmediğine işaret etti. Bundan dolayı kulübe ve yetkililere kırgın ve kızgın olduğunu vurguladı. 

SALDIRI ORGANİZE

Uğradığı saldırının sadece kendisine değil Fenerbahçe'ye de yapıldığını ve olayın planlı bir saldırı olduğunu belirtti.