Salı Gününden İtibaren Geçerli! Bu Kez Zam Değil İndirim Geldi

7'den 70'e herkesi kapsayacak indirim haberi Meclis'ten geçti. Salı gününden itibaren geçerli olacak olması beklenen indirim haberi yediden yetmişe herkesin yüzünü güldürecek. Yeni ücretler salı gününden itibaren her yerde geçerli olacak.

Salı Gününden İtibaren Geçerli! Bu Kez Zam Değil İndirim Geldi

Bu kez zam değil indirim haberi geldi. Yediden yetmişe bütün vatandaşları ilgilendiren sürpriz indirim haberi yüzleri güldürecek. İndirim haberinin meclisten geçmesi ile beraber yeni ücretler salı gününden itibaren her yerde geçerli olacak. 

ZAMLAR CEP YAKIYOR

 Gıda fiyatlarındaki artış, aile bütçelerini zorlamanın yanı sıra temel ihtiyaçların karşılanmasını da güçleştiriyor. Akaryakıt ve enerji maliyetlerindeki zamlar, ulaşım ve ısınma giderlerini de artırarak cepleri adeta yakmaya devam ediyor.

Vatandaşlar, her geçen gün azalan alım güçleriyle başa çıkmaya çalışırken bu kez zam değil, indirim geldi. Milyonları sevindirecek indirim, salı gününden itibaren geçerli olacak.

YENİLEME ÜCRETİNE İNDİRİM GELDİ

Tekirdağ'da şehir içi ulaşımda kullanılan TEKKART’ın satın alma ve yenileme ücretleri düşürüldü. Kart bedeli 60 TL’den 50 TL’ye, yenileme ücreti ise 50 TL’den 40 TL’ye indirildi. Ayrıca, TEKİRDAĞKART mobil uygulaması üzerinden çevrimiçi kart vizeleme sistemi devreye alındı, böylece vatandaşlar kart merkezlerine gitmeden kartlarını yenileyebiliyor.

SINAV GÜNLERİNDE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, resmi ve dini bayramlar ile LGS ve YKS sınavlarının gerçekleştirildiği günlerde öğrencilere ve vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkânı sunarak önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmiştir.

 

Salı Gününden İtibaren Geçerli! Bu Kez Zam Değil İndirim Geldi - Resim : 1