Şampiyonlar Ligi’nde kritik maç! Fenerbahçe, play-off turuna kalmak için Lille ile karşılaşacak! Mourinho ve öğrencileri için 2 ihtimal var!

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş maçında Fransız ekibi Lille ile karşı karşıya gelecek. Jose Mourinho ve öğrencileri 2-1 kaybedilen ilk maç sonrası rövanş maçını 2 farklı skorlarla kazanırsa adını play-off turuna yazdıracak. Fenerbahçe elenmesi durumunda yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamasından devam devam edecek.

Şampiyonlar Ligi’nde kritik maç! Fenerbahçe, play-off turuna kalmak için Lille ile karşılaşacak! Mourinho ve öğrencileri için 2 ihtimal var!

Trendyol Süper Lig’in 1.hafta maçında Adana Demirspor’u 1-0 yenerek sezona galibiyetle başlayan Fenerbahçe, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Sarı-lacivertli takım 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 2-1 yenildiği Fransız ekibi Lille ile bu kez evinde karşı karşıya gelecek.

Yarın Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek. Sanchez'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Inigo Prieto ile Juan Lopez Mir yapacak. Maçta dördüncü hakemlik görevini ise Guillermo Cuadra üstlenecek.

Şampiyonlar Ligi’nde kritik maç! Fenerbahçe, play-off turuna kalmak için Lille ile karşılaşacak! Mourinho ve öğrencileri için 2 ihtimal var! - Resim : 1

FENERBAHÇE TURU NASIL GEÇER?

Fenerbahçe 2 farklı kazanması durumunda play-off turuna yükselecek. Sarı-lacivertli takım müsabakayı 1 farklı skorlarla kazanırsa maç uzatmaya gidecek. Eşitlik bozulmazsa turu geçen tarafı seri penaltı atışları belirleyecek. Fenerbahçe, Lille'i geçmesi durumunda play-off turunda Slavia Prag-Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Sarı-lacivertliler, ilk maçı 20 ya da 21 Ağustos'ta, rövanşı ise 27-28 Ağustos tarihlerinde yapacak. Fenerbahçe, bu rakibini de geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalacak.

Şampiyonlar Ligi’nde kritik maç! Fenerbahçe, play-off turuna kalmak için Lille ile karşılaşacak! Mourinho ve öğrencileri için 2 ihtimal var! - Resim : 2

FENERBAHÇE ELENİRSE UEFA AVRUPA LİGİ'NDEN YOLUNA DEVAM EDECEK

Fenerbahçe, Lille takımına elenirse yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasından devam edecek.

Şampiyonlar Ligi’nde kritik maç! Fenerbahçe, play-off turuna kalmak için Lille ile karşılaşacak! Mourinho ve öğrencileri için 2 ihtimal var! - Resim : 3

FENERBAHÇE’NİN UEFA KADROSU

Fenerbahçe'nin Lille maçı öncesi UEFA kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri.