Samsung'dan üçe katlanabilir telefon adımı: Çıkış tarihi sızdırıldı

Samsung üçe katlanan akıllı telefon için çalışmalarına başladı. Güney Koreli teknoloji devinin bu formdaki ilk telefonu 2025 yılında piyasaya sürmesi bekleniyor.

Samsung'dan üçe katlanabilir telefon adımı: Çıkış tarihi sızdırıldı

Akıllı telefon dünyasında katlanabilir modeller, son yıllarda çıkış içinde. Bu alanda elini hızlı tutan şirketlerin başında gelen Samsung, önümüzdeki yıllarda daha çok göreceğimiz üçe katlanabilir akıllı telefon dünyasına giriş yapmaya hazırlanıyor.

SAMSUNG ÜÇE KATLANAN AKILLI TELEFONUNU 2025'TE PİYASAYA SÜRECEK

Akıllı telefon dünyasındaki önemli kaynaklara göre Samsung, 2025 yılında sektörde önemli bir adım atmayı planlıyor. Güney Koreli teknoloji devi, üç katlı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor ve bu cihazı piyasaya sürmeye oldukça yakın olduğu belirtiliyor.

Ek olarak aynı rapor, şirketin katlanabilir alanında işlerinin iyi gitmediğini söylüyor. Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 modellerine olan talep, şirketin beklentilerinin altında kaldı. Bu durum, katlanabilir OLED panel üreticilerinin siparişlerinde yüzde 10’un üzerinde bir düşüşe neden oldu.

Samsung'dan üçe katlanabilir telefon adımı: Çıkış tarihi sızdırıldı - Resim : 1

Yine de şirket, katlanabilir akıllı telefonların, sektörün vazgeçilmezi olacağını düşünüyor. Öyle ki bu görüşte yalnız da sayılmaz. Bilindiği üzere Huawei de üçe katlanabilir dünyasındaki ilk modeli geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürdü.

Öte yandan Samsung, bir yandan da üçe katlanır tablet üzerinde şimdiden çalışmalarını yoğunlaştırdı. ReEvegnus adlı bir kaynak Twitter üzerinden üçe katlanabilir tablet için piyasaya çıkışın beklenenden daha yakın olduğu bildiren bir haber paylaştı. Habere göre Galaxy Z Fold Tab, bu sene tanıtılacak olan Galaxy Tab S9 serisiyle birlikte sahne alacak.

Kaynak: ShiftDelete.net