Samsunspor beraberliği kızdırdı! Fenerbahçeli taraftarlardan Jose Mourinho'ya görülmemiş tepki!

Fenerbahçe’nin Süper Lig’in 9.haftasında Samsunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalması taraftarları kızdırdı. Jose Mourinho’ya tepkisini göstermek isteyen taraftarlar olay bir harekete imza attı.

Şampiyonluk parolasıyla Süper Lig’e giriş yapan Fenerbahçe, ligin 9.haftasında iki kez öne geçtiği maçta Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertli takımını 17’ye çıkarırken 25 puanlı lider Galatasaray’ın 8 puan gerisine düştü.

Samsunspor beraberliği kızdırdı! Fenerbahçeli taraftarlardan Jose Mourinho'ya görülmemiş tepki! - Resim : 1

MOURINHO: ŞİMDİDEN 7 PUAN KAYBETTİK

Özellikle oynanan oyun taraftarları memnun etmedi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adamın sözleri de taraftarları kızdırdı. Mourinho, “Çok şey söyleyebilirim ama söylemek istemiyorum. Pragmatik olarak şunu söyleyebilirim ki, şimdiden 7 puan kaybettik. Nasıl ve hangi şartlarda kaybettiğimizin bir önemi yok. Sizler olan şeylerin üstesinden gelmeyi unutmak konusunda alışkınsınız. Türkiye’de ligin durumundan memnunsunuz. Bizlerin kendimize odaklanması gerekiyor. Şimdiden 7 puan kaybettik. Şampiyonluk rakibimize puan kaybettik. Yolumuza devam etmemiz, alabildiğimiz kadar puanlar almamız gerekiyor. Bakalım stadımızda bir rakibimiz böyle bir gol attığında gol verilecek mi yoksa faul mü çalınacak?” ifadelerini kullandı.

MOURINHO'NUN KİTABINI YAKTILAR

Fenerbahçeli taraftarlar Mourinho’ya tepkilerini göstermek için olay bir hamleye imza attı. Bazı taraftarlar Mourinho’nun hayatını anlatan kitabı yırttı. Kitabın yırtılan sayfalarıyla ile sobanın yakıldığı anlar sosyal medya platformu X’te çok sayıda paylaşım ve beğeni aldı.

Samsunspor beraberliği kızdırdı! Fenerbahçeli taraftarlardan Jose Mourinho'ya görülmemiş tepki! - Resim : 2

Samsunspor beraberliği kızdırdı! Fenerbahçeli taraftarlardan Jose Mourinho'ya görülmemiş tepki! - Resim : 3

Samsunspor beraberliği kızdırdı! Fenerbahçeli taraftarlardan Jose Mourinho'ya görülmemiş tepki! - Resim : 4