Sanatçı Burcu Soysev, depremde ölen İlker'in vasiyetini yerine getirdi, dinleyenlerin tüyleri diken diken oldu

Kahramanmaraş merkezli deprem sırasında İskenderun'da anne ve babasıyla birlikte yaşadığı evde enkaz altında kalan Ali İlker Lelik'in vasiyeti, opera sanatçısı Burcu Soysev tarafından yerine getirildi. Soysev, Lelik'in "Ölürsem arkamdan okuyun" dediği "Eklemedir Koca Konak"ı söyledi.

Kahramanmaraş merkezli depremde çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Deprem nedeniyle hayatını kaybedenlerden biri de İskenderunlu Ali İlker Lelik oldu. Ailesiyle birlikte yaşadığı Erenler Apartmanı'nda enkaz altında kalan ve babası Metin Lelik ile annesi Nesrin Lelik'le birlikte vefat eden İlker'in vasiyeti ortaya çıktı. 

Sanatçı Burcu Soysev, depremde ölen İlker'in vasiyetini yerine getirdi, dinleyenlerin tüyleri diken diken oldu - Resim : 1

"ÖLÜRSEM ARKAMDAN ÇALIN" DEMİŞ

Ali İlker'in ölmeden önce arkadaşlarına "Ben ölürsem arkamdan Eklemedir Koca Konak adlı eseri çalın" dediği öğrenildi. Ünlü opera sanatçısı Burcu Soysev de İlker'in bu vasiyetini gerçekleştirerek Ali İlker için eseri seslendirdi. O video izlenme rekoru kırdı. 

Sanatçı Burcu Soysev, depremde ölen İlker'in vasiyetini yerine getirdi, dinleyenlerin tüyleri diken diken oldu - Resim : 2