Şanlıurfa'da şiddetli sağanak sonrası hortum meydana geldi

Şanlıurfa'da etkili olan şiddetli sağanak yağmurun ardından Atatürk Barajı göletlinde meydana gelen hortum vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kayda alındı. Şanlıurfa ve ilçelerinde birkaç gündür devam eden yağışların ardından etkili olan hortum tedirginliğe neden oldu.

Şanlıurfa'da şiddetli sağanak sonrası hortum meydana geldi

Şanlıurfa'da etkili olan sağanak yağmurun ardından Atatürk Barajı göletlinde meydana gelen hortum korku ve endişeye neden oldu. Kıyıya ulaşmadan son bulan hortum vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alındı. 

SAĞANAK YAĞIŞIN ARDINDAN ETKİLİ OLDU

Şanlıurfa ve ilçelerinde iki gündür aralıklarla devam eden sağanak yağışlar, bölgedeki yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Akşam saatlerinde Bozova’ya bağlı Kasımkuyu Mahallesi ile Atatürk Baraj göletlinde sağanak yağışın ardından metrelerce yüksekliğindeki dev hortum cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Bölgede şaşkınlık ve tedirginliğe neden olan hortum, bir süre sonra gözden kayboldu. Kent merkezinde etkili olan sağanak yağışın ardından bir sitenin istinat duvarının yıkılması da cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Şanlıurfa'da şiddetli sağanak sonrası hortum meydana geldi - Resim : 1