Şanlıurfa'da vahşi doğanın dev vahşi sürüngeni o dansı yapmaya başladı... O dans Türkiye için hayra alamet değil

Şanlıurfa'da vahşi doğanın dev vahşi sürüngeni o dansı yapmaya başladı. Isınan havaların ardından yakında her delikten çıkmaya başlayacak olan vahşi hayvan partneri ile beraber iç içe geçmiş vaziyette görüntülendi. O dans Türkiye için hayra alamet değil.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde vahşi doğanın dev vahşi sürüngeni o dansı yapmaya başladı. Isınan havaların ardından yakında her delikten çıkmaya başlayacak olan o canlılar çiftleşme dönemlerinin gelmesi ile beraber daha çok görüntü vermeye başladı. 

YAKLAŞIK 2 METRE BOYUTUNDALAR

Edinilen bilgiye göre, görüntüler Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki Tarım İşletmesi Müdürlüğü (TİGEM) sahasında yer alan Habur Bölgesinde çekildi. Traktörle tarlaya giden bir çiftçi, yolun ortasında boyları yaklaşık 2 metre olan 2 siyah yılan gördü.

Yılanların birbirine sarılarak çiftleşme dansı yaptıklarını fark eden çiftçi, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

 

Şanlıurfa'da vahşi doğanın dev vahşi sürüngeni o dansı yapmaya başladı... O dans Türkiye için hayra alamet değil - Resim : 1