Sarıkamış sokaklarında korkutan görüntüler! Gecenin karanlığında sokağa indiler

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde gecenin karanlığında ortaya çıkan devasa canlılar adeta tüyleri ürpertti. Son günlerde ilçe sokaklarında sık sık görülmeye başlayan ve korku ve paniğe neden olan devasa canlılar adeta Sarıkamış sokaklarında cirit atıyor.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde sokaklara kadar inen devasa ayılar bölgede korku ve endişeye neden oluyor. Sokaklarda dolaşan ayıları gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

SARIKAMIŞ SOKAKLARINDA YİYECEK ARIYORLAR

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kış uykusu öncesinde doğal yaşam alanlarından besin arayışına çıkan boz ayılar, özellikle akşam saatlerinde ilçenin çeşitli noktalarında görülüyor.
TOKİ lojmanlarına kadar gelen boz ayılar, zaman zaman bina içerisine kadar giriyor. Çöp konteynerlerini deviren, istinat duvarlarına çıkan ayılar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Her sokak ve caddede boz ayılarla karşılaşmanın mümkün olduğu Sarıkamış'ta vatandaşlar ise ayıların yiyecek arayışını, sokaklarda dolaşmasını araçlarıyla takip ederek, cep telefonlarıyla anbean kaydediyor.