Şarkıcı Alişan'dan yürek yakan paylaşım! Kardeşini ölüm yıl dönümünde andı

Ünlü türkücü Alişan, kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ı bundan 3 yıl önce Temmuz 2021'de henüz 41 yaşındayken koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın ölüm yıl dönümünde Alişan'dan duygu dolu paylaşım geldi. Genç yaşta kardeşini toprağa vermenin acısı ile kavrulan Alişan'ın paylaşımı yürekleri burktu.

Şarkıcı Alişan'dan yürek yakan paylaşım! Kardeşini ölüm yıl dönümünde andı

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 2021 yılında koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 4 hafta yoğun bakımda kalan ancak kurtulamayan Selçuk Tektaş'ın ölümü sevenlerini yasa boğmuştu. 

Şarkıcı Alişan'dan yürek yakan paylaşım! Kardeşini ölüm yıl dönümünde andı - Resim : 1

KARDEŞİNİN VEFATININ 3'ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Alişan, yaşamını yitirdikten sonra ailesine kol - kanat gerdiği Selçuk Tektaş'ı vefatının 3'üncü yıl dönümünde andı. Alişan, sosyal medya hesabından kardeşiyle yıllar önce çektirdiği fotoğrafları yayımladı.

Şarkıcı Alişan'dan yürek yakan paylaşım! Kardeşini ölüm yıl dönümünde andı - Resim : 2

"3 KOCA YIL GEÇTİ SENSİZ"

Kardeşine duyduğu özlemi ifade eden Alişan; "3 koca yıl geçti sensiz. Tam da bu geceydi... 21 Temmuz 2021. Biz sen gittiğin günden beri, sensizliği hissettirmemek için çalışıyoruz Selçuk’um" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Alişan'dan yürek yakan paylaşım! Kardeşini ölüm yıl dönümünde andı - Resim : 3

"SENİ ÇOK ÖZLEDİM, ÖZLEDİK"

Alişan, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü; "Ama öyle bir dokunmuşsun ki hepimizin hayatına... Kardeş, oğul, eş, baba, ağabey, arkadaş, dost olmuşsun ki bize, nereye gitsem mutlaka iyiliğinin dokunduğu birisi çıkıyor karşıma ve seni anlatıyor. Ben de her defasında 'Allah’ım iyi ki benim kardeşim olmuş' diyorum içimden. 'Hayatta değil ama hâlâ benim göğsümü kabartıyor, hâlâ dua alıyor herkesten. Şükürler olsun' diyorum. Ben seni Eyşan’ıma, Ceylan’ıma, Burak’ıma ve Eliz’ime anlatmaya devam edeceğim. Fotoğraflarımız her sene biraz daha eskiyecek ama sen yüreğimizde hep en son görüştüğümüz halinle kalacaksın. Seni çok özledim, özledik. Allah'ım sana ve bu vesileyle yazdıklarımı okuyan herkesin kaybettiği yakınlarımıza rahmetiyle muamele edip, cennetiyle mükâfatlandırsın İnşallah."

Şarkıcı Alişan'dan yürek yakan paylaşım! Kardeşini ölüm yıl dönümünde andı - Resim : 4

YEĞENLERİYLE OLDUĞU FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

Alişan, ayrıca yeğenleri Ceylan ve Eyşan ile 9 yıl önce çektirdiği pozu objektif karşısında yeniden verdi. 48 yaşındaki şarkıcı, yeğenleriyle olduğu fotoğrafını da "9 sene sonra aynı pozu vermeye çalıştık ama ikisi birden artık sığmıyor tek bacağa" notuyla yayımladı.

Şarkıcı Alişan'dan yürek yakan paylaşım! Kardeşini ölüm yıl dönümünde andı - Resim : 5