Şarkıcı Bayhan'ın inanılmaz yeteneği! Yıllar sonra ortaya çıktı

Geçtiğimiz aylarda, gazeteci Saba Tümer'in YouTube kanalına konuk olan şarkıcı Bayhan, samimi açıklamalarının yanı sıra inanılmaz yeteneğiyle de dikkat çekti. Daha önce bilinmeyen yeteneğinden bahseden ünlü şarkıcının şaşkına çeviren yeteneği yıllar sonra ortaya çıktı.

Gazeteci Saba Tümer'in YouTube kanalına konuk olan Bayhan, izleyicileri şaşkına çevirdi. Temmuz ayında konuk olduğu programda Saba Tümer'e samimi açıklamalarda bulunan Bayhan, yıllar sonra kimsenin bilmediği bir yeteneğinden bahsetti. Bayhan'ın inanılmaz yeteneği dikkat çekti. 

ŞİİR OKUYAMIYOR

Şiir okuyamadığını söyleyen Bayhan, sözleri gördüğümde direkt olarak zihninde bunun melodileştiğini söyledi. Saba Tümer'den bir cümle söylemesini isteyen Bayhan, duyduğu tek bir cümleye anında besteledi, şarkı sözleri yazdı. Saba Tümer, Bayhan'ın yeteneği karşısında hayrete düştü. 

MİLYONLARCA KEZ DİNLENDİ

İlk olarak 2003 yılında katıldığı Popstar Türkiye yarışmasıyla geniş kitlelerce tanınmasının ardından yarışma sonrası seslendirdiği şarkılarla da adından söz ettiren şarkıcı Bayhan, geçtiğimiz aylarda, Grup Tual'in "Tiryakinim" şarkısıyla bomba gibi bir dönüş yapmıştı. Şarkı, Bayhan'ın yorumuyla büyük beğeni topladı, dijital platformlarda kısa sürede milyonlarca kez dinlendi.