Şarkıcı Derya Uluğ'un konserinde dansıyla şov yapmıştı! O zabıtadan açıklama geldi! "Kurtlarımı döktüm"

Edirne'de konser veren Derya Uluğ'un sahne esnasında dikkatini çeken zabıta memuru, “Sahneye beni davet etti, müziğe kendimi kaptırarak oynamaya devam ettim” dedi.

Zabıta kıyafetiyle sahneye çıkarak yaklaşık 10 dakika boyunca dans eden ve Derya Uluğ'u da oynatan 53 yaşındaki zabıta memuru Hasan Ur izleyenlere zevkli dakikalar yaşattı.

Şarkıcı Derya Uluğ'un konserinde dansıyla şov yapmıştı! O zabıtadan açıklama geldi! "Kurtlarımı döktüm" - Resim : 1

RİTMİK OYNAMASI İLE BEĞENİ TOPLADI

Şarkıcı Derya Uluğ, Kenan Doğulu'nun ‘Çakkıdı' parçasını söylerken sahneye zabıta Hasan Ur kıyafetleri ve ritmik oynaması ile beğeni topladı.

Şarkıcı Derya Uluğ'un konserinde dansıyla şov yapmıştı! O zabıtadan açıklama geldi! "Kurtlarımı döktüm" - Resim : 2

"KURTLARIMI DÖKTÜM"

Şarkıcı Derya Uluğ'un Edirne'deki konserinde, görevli olan zabıta memuru Hasan Ur “Konserde sahne önündeki görevli idim, Trakya çocuğu olduğumuz için teneke kıpırtı olunca oynamaya başlıyoruz. Sahne önünde şarkılara kendimi kaptırıp, oynadığımı görünce Derya hanım beni sahneye davet etti. Bende kabul ettim ve sahnede marifetimi gösterdim. Oynamayı seviyoruz ne yapalım. Kurtlarımı döktüm“ dedi.

Şarkıcı Derya Uluğ'un konserinde dansıyla şov yapmıştı! O zabıtadan açıklama geldi! "Kurtlarımı döktüm" - Resim : 3

SEYİRCİLERE KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI

Sahneye çıkan zabıta memuru Hasan Ur'un performansı büyük ilgi gördü. Seyircilerden alkış aldıkça daha hararetli dans eden adam, sahnede bir süre Uluğ'a eşlik etti. Uluğ'un performansına dans ederek eşlik eden vatandaş, seyircilere keyifli anlar yaşattı.

Şarkıcı Derya Uluğ'un konserinde dansıyla şov yapmıştı! O zabıtadan açıklama geldi! "Kurtlarımı döktüm" - Resim : 4