Şarkıcı Simge Sağın’a sahnede şarkı söylerken şok hareket! Bir anda neye uğradığını şaşırdı

Sahne şovlarıyla ve iddialı tarzıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Simge Sağın, Gaziantep​'te Kültür Yolu Festivali'nde sahneye çıktı. Sağın, konseri sırasında istemediği bir olayla karşılaştı. Ünlü şarkıcı seyircilerin hareketiyle neye uğradığına şaşırdı.

Son dönemin popüler şarkıcıları arasında yer alan Simge Sağın, geçen yaz 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın kutlamalarına katılmıştı. 

AŞKIN OLAYIM ŞARKISIYLA GÜNDEMDE

"Aşkın Olayım" şarkısıyla uzun süredir gündemde olan ve bu parçayı Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında Icardi ile birlikte söyleyen Sağın, sahne performansıyla ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Şarkıcı Simge Sağın’a sahnede şarkı söylerken şok hareket! Bir anda neye uğradığını şaşırdı - Resim : 1

MAGAZİN GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozlarla da dikkatleri üzerine çeken Sağın, güzelliğiyle ve kusursuz fiziğiyle sık sık magazin gündeminde yer alıyor. 

Şarkıcı Simge Sağın’a sahnede şarkı söylerken şok hareket! Bir anda neye uğradığını şaşırdı - Resim : 2

KONSERİ SIRASINDA ŞOKE OLDU

Gaziantep​'te Kültür Yolu Festivali'nde sahneye çıkan ünlü şarkıcı Simge Sağın, konseri sırasında istemediği bir olayla karşılaştı.

ÇİÇEK VE TELEFON FIRLATTILAR

Şarkılarını seslendiren Simge Sağın sahnede saldırıya uğradı. Seyircilerden biri, şarkıcının yüzüne bir demet çiçek fırlattı, ardından bir başka kişi ise telefon attı. 

Şarkıcı Simge Sağın’a sahnede şarkı söylerken şok hareket! Bir anda neye uğradığını şaşırdı - Resim : 3

"GERÇEKTEN AYIP"

Ünlü şarkıcı, neye uğradığını şaşırdı ve "İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan arkadaşımızı gerçekten kınıyorum çünkü ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir tane 'çıkıntı' telefon atıyor. Gerçekten ayıp!" sözleriyle tepkisini dile getirdi.