Şarkıcı Yusuf Yiğit Duman, “Bana Anlatma” ile dikkat çekti

Şarkıcı Yusuf Yiğit Duman, son şarkısı “Bana Anlatma” ile müzik piyasasında dikkatleri üzerine çekti.

Şarkıcı Yusuf Yiğit Duman, “Bana Anlatma” ile dikkat çekti

Bir önceki şarkısı “Sakinleş”in klibi, 1 haftada 100.000 izlenmeye ulaşmış ve hayranları tarafından olumlu yorumlarla karşılanmıştı. “Bana Anlatma” klibi sadece 9 saat içerisinde 100.000 izlenmeye ulaşarak dikkatleri üzerine çeken ve çok konuşulan bir şarkı oldu.

Son şarkısıyla ilgili açıklamada bulunan Yusuf Yiğit Duman, “Bana Anlatma, en sevdiğim şarkılarımdan bir tanesi. Şarkımın bu kadar çok sevilmesi tabii ki güzel bir durum. Sadece 9 saat içerisinde klibim 100.000 izlenmeye ulaştı. Bunun yanı sıra sevenlerimden, dinleyen hemen hemen her insandan olumlu yorumlar geldiğini ve bu yorumların beni yeni işler için çok daha fazla bileylediğini  söyleyebilirim. Bambaşka işler, daha değişik ve farklı projeler içerisinde yer alarak hayranlarıma, insanlara yeni şarkılar sunacağımı belirtebilirim.” ifadelerinde bulundu.

“9 saatte 100.000 klip izlenmesi elde etti”

“Bana Anlatma” albümüyle aynı ismi taşıyan parçası ile dikkatleri üzerine çeken ve müzik piyasalarında yerini alan Yusuf Yiğit Duman, son çıkardığı parçasının yoğun şekilde olumlu yorumlarla beğenilmesinin gerçekten güzel olduğunu ifade etti. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan ünlü şarkıcı, “Açıkçası 9 saat gibi kısa bir süre içerisinde 100.000 klip izlenme elde eden şarkım, olumlu yorumların da odağı haline geldi. Hayranlarım, tam da tarzıma uygun bir şarkı çıkarmış olduğumu belirttiler. Hep daha fazlasını yapmak ve bir öncekinden daha üstünü yapmak için titiz bir çalışma içerisinde olduğumu söyleyebilirim.” sözleriyle son şarkısı hakkında açıklamada bulundu.

“En beğenilen şarkılar top 20 listesinde 2 numarada yerini aldı ve 1 haftada 5’i top olmak üzere 6 listeye girdi”

Şarkısının En Beğeniler Şarkılar TOP 20 listesinde 2 numarada bulunduğunu belirten Yusuf Yiğit Duman, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Şarkım müzik piyasalarındaki yerini almasının 2. gününde En Beğenilen Şarkılar TOP 20 listesinde 2 numaraya ulaştı. Bunun yanı sıra TOP 100 TÜRKİYE listesinde ise 67 numaraya yerleşti. Ayrıca En Beğenilen Şarkılar listesinde 3 numarayla devam etti, sonrasında 13 numarada tekrar kendini gösterdi. Itunes’da Breaking Turkish Rap listesinde yer aldı. Şarkımın elde etmiş olduğu başarılar beni de gerçekten mutlu ediyor, zaten genel olarak başarı beni mutlu ediyor ve yeni şeyler yapmam için kamçılıyor.

“Geldiğim nokta beni çekemeyen insanlara karşı aldığım lezzetli bir intikam!”

Hem son şarkısının hem de işlerinde elde etmiş olduğu başarıların kendisi için bir gurur olduğunu ve aynı zamanda hayattaki başarısının, geldiği noktanın kendisini çekemeyip çelme takmaya çalışan herkese karşı aldığı bir intikam olduğunu belirten Yusuf Yiğit Duman, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Şarkım, hayranlarım tarafından ve hemen hemen her türde insan tarafından çokça beğenildiği için doğru yolda olduğuma ve hep daha fazlasını yapmam gerektiğine inanıyorum. Kaldı ki özellikle bu devirde, bir projenin bu kadar çok insana hitap etmesi ve bunca kişi tarafından beğeni toplaması zordur. Bugün geldiğim ve bulunduğum bu nokta, tüm bu başarılarım beni hayat yolculuğumun başından beri çekememiş ve hala çekemeyen insanlara karşı aldığım lezzetli bir intikam.”